maandhoroscoop januari 2017

Maandhoroscoop januari 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (142 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...

Maandhoroscoop januari 2017

Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Uitgebreide Horoscoop Januari 2017

ram

Eén ding staat muurvast in januari, Ram: de liefde is volop van de partij. Met partner? Jullie vormen een happy, goed draaiend team. Solo? Cupido zou wel eens helemaal raak kunnen schieten, via een ontmoeting met toekomstperspectief. Ook in de familie heerst een bereidwillige, warme sfeer. Een vriend/in ontgoochelt je evenwel. Stel je op het werk bewust soepel op. Financieel moet je uitkijken. Je geeft geld uit zonder nadenken en ook qua beleggingen mis je vaak een goede kijk op de risico’s ervan.

stier

2017 start professioneel uitstekend, Stier. Met je efficiënte, positieve aanpak neem je iedereen voor je in. Met partner? Hier worden spanningen actief. Zeg nee tegen slechte wil en provocatie. Solo? Je zoekt geen eendagsvlinder maar een degelijke liefde. De kans is groot dat je die nu in het vizier krijgt. Aan jou om de eerste stap te zetten. In de familie zijn relaxatie en genieten troef. Financieel is er veel beweging middels een vastgoedproject (eigen huis?) of de opzet/uitbouw van je eigen zaak.

tweeling

Jouw opdracht in januari, Gemini? Zen blijven. Je maakt nu immers turbulenties mee op het werk, in je relatie en in de familie. Professioneel moet je moeite doen om je ergernis te verbergen. Omdat het geklungel van anderen + bijhorende vertragingen, je irriteren. Met partner? Overuren maken van de één, roept ongenoegen op bij de ander. Tracht egoconflicten te beperken! Solo? Sluit eerst je vorige relatie definitief af vooraleer opnieuw op zoek te gaan. Nieuwe vrienden dienen zich nu spontaan aan.

kreeft

Op het werk verhindert (te)veel druk op de ketel niet dat je vorderingen maakt en resultaat boekt, Kreeft. Ook mogelijk: je zoekt en vindt die nieuwe, uitdagende baan. Met partner? Moeilijk verenigbare karakters en familiale conflicten belasten de relatie. Single? Op onverklaarbare wijze voel jij je plots aangetrokken tot een collega of een goede vriend/in. Thuis zie je nu welwillend één en ander door de vingers. Financieel zit je verwikkeld in een familiekwestie of erfenis. Zoek snel professionele bijstand.

leeuw

In januari staat Amor helemaal voorop, Leo. Met partner? Spelenderwijs bewaren jullie het evenwicht tussen quality time voor twee en warme tijden met de familie of vrienden. Single? Iemands’ liefde raakt je diep en voor langere tijd. Op het werk loop je over van ambitie en kan je moeiteloos je medewerkers inspireren en dirigeren. Je familieleven wordt beheerst door dwarsliggende pubers, opdringerige ouders en veranderingen aan je huis die maar niet opschieten. Doe iets aan dat gat in je hand.

maagd

In januari geeft een golf van zelfvertrouwen je vleugels,Virgo, plus doekracht bij het bemachtigen van een promotie of het realiseren van een project. Met partner? Mist en nevel hangen tussen jullie in. Omdat je niet meer weet waar je hier precies aan toe bent, zoek je steun bij vrienden waarmee je op dezelfde golflente zit en gelijke waarden deelt. Single? Dat blijft nu nog even zo. In de familie rijzen er egoconflicten, misverstanden en verwijten. Gelukkig heb je momenteel geen financiële zorgen.

weegschaal

Januari zorgt voor (veel) beweging in de keet, Libra. Op alle vlakken. Professioneel hou je de schwung erin en tracht je ook je marktwaarde te bepalen. Met partner? Je hebt een hekel aan die dagelijkse verplichtingen en beslommeringen en snakt naar tijd voor jezelf. Single? Er ontstaat een vriendschap die bijna ongemerkt meer wordt. Bepaalde familieleden en vrienden ergeren je. Thuis verlang je meer comfort. Maar je raakt gefrustreerd omdat de veranderingen aan je woning maar blijven aanslepen.

schorpioen

Prachtige maand, Scorpio, waarin je wie en wat je maar wenst, zó weet te versieren. Met partner? Jij leidt een goed lopende tandem, waarin je partner graag volgt. Solo? Je jaagt vooral op fysieke sensaties en krijgt die ook. Jij vormt nu het hart en de motor van jouw familie. Maar geef anderen toch ook eens een stem. Professioneel succes verzekerd! Je focust je totaal op je doel en omringt je met de juiste mensen. Qua geld wordt het moeilijk kiezen tussen sparen en je laten gaan in deze soldentijd.

boogschutter

Behoorlijke maand, Schutter, waarin je voluit voor je werk gaat. Schutters van begin december steken zelfs nog een tandje bij. En toch loopt het niet altijd gesmeerd. Je stopt ook veel tijd en aandacht in je familie en beste vrienden. Dit alles in positieve zin. Met partner? Moeiteloos komen jullie nader tot elkaar tijdens tal van sfeervolle en deugddoende warme uren met z’n tweetjes. Single? Je verleidt/wordt verleid en meer moet dat nu echt niet zijn. Financieel zit het prima en dat is meteen een zorg minder.

steenbok

In januari ben je één en al vechtlust en hou je de touwtjes overal stevig in handen, Bokje. En al helemaal op je werk, waar je de koe bij de horens vat en jezelf naar een hogere level pusht. Financieel versnel je de zaken, wat een goede zet blijkt. Met partner? Nu het leven weer zijn gewone gang gaat, houden jullie het liefst rustig met twee. Solo? Pas vanaf de 24ste komt Amor in actie. In de familie verandert er heel wat (nieuwkomer(s)/verhuis/verbouwing). De banden zijn hier hecht maar bezitterig.

waterman

Op het werk rijzen er problemen met je superieuren, Waterman. Gelukkig wordt veel goedgemaakt via de warme liefde van hen die je omringen. En dat zijn er veel. Met partner? Jullie vinden bij elkaar een luisterend oor. Solo? De liefde kan bloeien maar ze groeit wel vanuit een bestaande vriendschap. Zowel in de vriendenkring als in de familie is het superdruk. Tussen jou en je broers, zussen, nichten en neven, heerst nu grote eensgezindheid. Kijk uit bij financiële transacties en wees niet al te vrijgevig.

vis

De sterren staan prima qua werk,Visje. Dat betekent dat je nu het initiatief neemt en alles geeft wat je in huis hebt. Het (positief) resultaat hiervan zal niet lang uitblijven. Financieel ga je door een wat wankele periode. Misschien moet je wel gaan lenen. Lees dan zeker de kleine lettertjes in het contract. Blijf alert en laat je niet gebruiken door familie en vrienden. Met partner? Elk van jullie heeft het druk en doet zijn ding. Solo? Een hoopvol contact is mogelijk, maar maak je vooral geen al te grote illusies.

Maandhoroscoop januari 2017

Horoscoop januari 2017

Gratis maanhoroscoop