3FM-dj’s zetten tattoos van knijper en Bowie

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

3FM-dj’s Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende hebben elkaar vrijdag een verrassingstattoo gegeven.
De twee radiomakers mochten voor elkaar een tatoeage ontwerpen die op een door de ander gekozen lichaamsdeel werd gezet.

Hoogendoorn had voor Van der Lende een afbeelding gekozen van David Bowie. Deze werd tijdens de uitzending op zijn bovenbeen gezet. Van der Lende vond de tekening naar eigen zeggen “bloedmooi. Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik ga op Pinkpop wel alleen maar hele korte broekjes dragen”.

Op zijn beurt had Van der Lende voor Hoogendoorn een afbeelding van een knijper ontworpen, met daarin het hoofd van David Bowie verwerkt. Deze tattoo werd gezet op het scheenbeen van Hoogendoorn.

Beroemde anekdote

De 3FM-dj reageerde toen hij de tatoeage uiteindelijk mocht zien heel verrast. “Van alle dingen die je had kunnen bedenken kom je met een fokking knijper aanzetten!”, riep hij wat ontstemd. Maar na een paar minuten erkende Hoogendoorn toch heel blij te zijn met de bijzondere toevoeging op zijn been.

Van der Lende had voor het ontwerp overleg gehad met de moeder van Hoogendoorn. De knijper verwijst naar een beroemde anekdote binnen de familie Hoogendoorn. Zijn moeder moest kleine Sander op zijn vijfde ‘redden’ toen hij tijdens het badderen per ongeluk een knijper op zijn geslachtsdeel had gekregen.

ANP

Source link
3FM-dj’s zetten tattoos van knijper en Bowie

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *