3JS geraakt door vrijgevige fans

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De 3JS hebben een zware dag voor de boeg.
De drie Volendammers beklimmen de Mont Ventoux in het kader van de Tour du ALS.
Het muzikale trio kan rekenen op grote steun van hun fans.

“Zonder dat we erom hebben gevraagd kregen we al allemaal geldbedragen binnen van onze eigen fans, en daar werden we echt door geraakt”, vertelde zanger Jan Dulles donderdag vanuit Frankrijk in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. “Vooral ook door de verhalen en steunbetuigingen die hierbij tot ons kwamen.”

Dulles en Jaap Kwakman beklimmen de Mont Ventoux te voet, Jan de Witte stapt op de fiets. Met tientallen andere Nederlanders gaan ze de berg op om geld op te halen voor de strijd tegen ALS. “We hebben deze ziekte ook in onze eigen omgeving meegemaakt dus toen we hiervoor werden gevraagd, hebben we meteen ja gezegd. Het is kort gezegd het ergste dat je kunt krijgen.”

De zanger verwacht de ruim 1900 meter hoge berg niet fluitend op te lopen. “Ik heb in de sportschool op een loopband die je kon instellen op hetzelfde hellingspercentage getraind. Maar daar was ik na twee uur ook wel klaar mee. Het wordt hier vandaag 33 graden en over de 21 kilometer doen we naar verwachting zo’n vijf uur. Het wordt echt een zware tocht maar we gaan ervoor.”

ANP

Source link
3JS geraakt door vrijgevige fans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *