Aangeslagen Aaron Carter in ziekenhuis

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Aaron Carter lag donderdag korte tijd in het ziekenhuis.
De 29-jarige zanger kampt naar eigen zeggen met allerlei gezondheidsproblemen.
Maar hij heeft het vooral moeilijk met de nare reacties die hij krijgt over zijn uiterlijk.

”Veel shows de laatste tijd. Ik moest even ter controle naar de spoedeisende hulp. Het is de laatste tijd gekkenhuis met de shows. Ik moet ervoor zorgen dat ik sterk blijf”, twitterde Aaron over zijn ziekenhuisbezoek. Ook postte hij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed.

Kort daarvoor haalde Carter op Twitter nog uit naar een vrouw die achter zijn rug om praatte. ”Ze wist niet dat ik meeluisterde. Ze zei dat ik eruitzie alsof ik terminaal ziek ben en dat ik vijf burgers moet eten.” En dat kwetste de voormalige kindster enorm. Hij zegt erg onzeker te worden van de reacties van fans op zijn uiterlijk. ”Stop alsjeblieft. Jullie pesten mij en dan is niet oké”, twitterde hij. ”Ze laten mij niet met rust. Ik krijg haatberichten en doodsbedreigingen.” Maar als een andere fan voorstelt dan maar even van sociale media af te gaan, zegt hij: ”dat is niet wie ik ben”. Hij noemt zijn fans op sociale media zijn echte familie en daar wil hij geen pauze van nemen.

Gebroken vingers

”Ik beloof dat ik eraan ga werken om fysiek sterker te worden. Ik heb medische aandoeningen die ik op dit moment niet wil bespreken”, vervolgt Aaron. ”Ik heb deze maand drie keer in het ziekenhuis gelegen door gezondheidsproblemen en gebroken vingers. Maar ook door dingen die ik nu, juridisch gezien, niet mag bespreken.”

Een paar maanden geleden onthulde Aaron dat hij een eetstoornis heeft. “Dat komt omdat ik op mijn negentiende kreeg te horen dat ik een middenrifbreuk heb. Ik heb er niet voor gekozen, wees aardig voor me.” De aandoening heeft gevolgen voor zijn eetlust.

ANP

Source link
Aangeslagen Aaron Carter in ziekenhuis

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *