Acteur Jason Biggs keert terug in OITNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Acteur Jason Biggs keert kort even terug in het vijfde seizoen van de Netflix-serie Orange is the new Black.
Dat melden fans die de nieuwe reeks al hebben afgekeken zaterdag op Twitter.

Biggs had in de eerste twee seizoenen een vaste rol als Larry Bloom, de echtgenoot van hoofdpersoon Piper (Taylor Schilling). In de vorige twee reeksen speelde de acteur, die bij het grote publiek vooral bekend is van zijn hoofdrol in de American Pie-films, niet meer mee.

Netflix lanceerde vrijdag alle dertien afleveringen van het vijfde seizoen Orange is the new Black. De serie, die vertelt over de belevenissen van de gedetineerden in een Amerikaanse vrouwengevangenis, geldt als een van de boegbeelden van de online streamingdienst.

Cliffhanger

De nieuwe reeks gaat direct verder na de cliffhanger van het vorige seizoen. In gevangenis Litchfield dreigt een opstand uit te breken na de dood van een van de gedetineerden. Het vijfde seizoen toont de gebeurtenissen die in de drie dagen daarna plaatsvinden.

De critici zijn zeer lovend over het vijfde seizoen. Showrunner Jenji Kohan wordt veelal geprezen voor de ingenieuze manier waarop zij drama en komedie met elkaar weet te combineren en voor het feit dat de serie knap kritiek weet te geven op de Amerikaanse actualiteit. De serie won de afgelopen jaren al tientallen grote prijzen, waaronder veel beeldjes voor de ijzersterke cast.

ANP

Source link
Acteur Jason Biggs keert terug in OITNB

2017-06-10T10:58:48+00:00

Leave A Comment

Close