‘Afgepeigerde’ Jim sloopt eigen gezicht

‘Afgepeigerde’ Jim sloopt eigen gezicht
[og_img]

Jim Bakkum is compleet afgepeigerd, maar kan hier gelukkig wel om lachen. De zanger en acteur is nu al druk bezig met Onze Jongens In Miami, het vervolg op de Nederlandse ‘Magic Mike’, Onze Jongens. Misschien wel iets te druk…

Bij een foto met choreografen Vincent Vianen en Noor Groen schrijft hij in zijn Instagram Stories: ”Deze twee beulen me weer af voor Onze Jongens In Miami.” Boven zijn eigen gezicht schrijft hij ”(kan niet meer)”. Maar even later gaat hij nog een stapje verder.

”Kunnen we het trouwens even hebben over dit afgepeigerde hoofd???” schrijft hij bij een ingezoomde foto van zijn gezicht. ”Dit oog lag nog in bed. Of op de repetitievloer, kan ook…”

Op zijn ‘normale’ Instagram-pagina is vervolgens te zien hoe hij al ontzettend afgetraind is.

Regisseur Johan Nijenhuis gaat een vervolg maken op zijn hitfilm Onze Jongens uit 2016. Onze Jongens in Miami moet in januari 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De opnames van het vervolg vinden deze zomer plaats. Onze Jongens vertelde over een groep klussers die, als het slechter gaat met sector, besluit te gaan strippen om extra geld te verdienen. De film trok bijna 400.000 bezoekers in de bioscopen.

“Oude bekenden keren terug, en er zullen ook veel nieuwe gezichten in de film zitten”, laten de makers weten. In het vervolg is Jorrit (Jim Bakkum) weer een vrij man en grijpt hij de kans om met zijn vriend Bas (Martijn Fischer) een stripclub te openen in Miami.

VIDEO: Bettina vertelde bij de première van de eerste film dat ze ontzettend trots is op haar mannetje. Maar in huize Bakkum wordt er niet gestript…

Source link