Alexandra Usurelu – Acesta-i sufletul meu (lyrics video)

1505598942_maxresdefault
Pharrell Williams – Happy (Despicable Me 2 – Lyric Video)
juni 18, 2013
Dhanalakshmi I Love You Telugu Full Movie | Allari Naresh, Aditya, Ankitha
juni 26, 2013
1505645188_maxresdefault
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...


Pe 29 IANUARIE 2018, Alexandra Ușurelu va urca din nou pe scena Teatrului Național din București.
Biletele sunt disponibile în rețelele:
iaBilet.ro: http://bit.do/AUiabilet
Eventim.ro: http://bit.do/AUeventim
Bilete.ro: http://bit.do/AUbilete-ro
_____________________________________________________________
Alexandra Ușurelu a lansat în 2016 primul său material video, ”Simfonic Pur”. Acesta este disponibil acum în rețeaua librăriilor Cărturești din toată țara (http://bit.ly/2diyXx8), la Niche Records (http://bit.ly/2deMCWT), pe www.alexandrausurelu.ro și în format digital pe Itunes.

SIMFONIC PUR, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București în ianuarie 2016, este primul concert live lansat de Alexandra Ușurelu în format DVD&Blu-ray și a fost primit de către public și criticii muzicali ca unul dintre cele mai impresionante concerte ale unui artist român în 2016.
Câteva reactii: ”PUR, un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin, în care limbaje artistice multiple se articulează pentru a rotunji un gând limpede îndreptat spre public: ”PUR” este construit pe coordonate sufleteşti. Un spectacol-concept rafinat şi rotund, gândit până în cele mai mici amănunte pentru a pune în valoare vocea catifelată a Alexandrei […]” ( Anca-Maria Pănoiu, iconcert.ro)
“De ce o iubesc oamenii pe Alexandra Ușurelu? Publicul se vrea “îmbătat” de extensii melodioase și poetice […] ale experiențelor din cotidian, evadarea într-o poveste muzicală având nevoie de un povestitor credibil. Dincolo de vocea ei caldă, Alexandra Ușurelu transmite emoție și prin felul de a fi, natural, feminin, emotiv.” (Ionuț Paraschiv, infomusic.ro)
”Dacă o inimă mare ar putea să cânte, cred că s-ar numi ALEXANDRA UȘURELU.” (Olivia Cristina Sima, RRI)
“Concertul ăsta a fost triumful neverosimil al bunului-simț! Un artist independent susține un concert simfonic, cu casa închisă, în România pipițelor și a muzicilor de-o vară..”
Primul material video lansat de Alexandra Ușurelu se bucură de prezența unor invitați speciali: Dan Byron, Mircea Vintilă, actorul Flaviu Crișan și grupul vocal Blue Noise.
DVD-ul ”Simfonic Pur” oferă o prestație de excepție a Alexandrei împreună cu band-ul său și Muse Orchestra și conține 14 cântece live, fotografii din concert și videoclipul cântecului ”Suflet, rămâi pur”, cântat în premieră pe scena Teatrului Național.

_________________________________________________________________
Alexandra Ușurelu- Acesta-i sufletul meu
Muzică și text: Bobby Stoica
Visuals: Daniel Soare

℗ & © Fluturi prin fum, 2014

Source

4.95