1505645188_maxresdefault

Alexandra Usurelu – Acesta-i sufletul meu (lyrics video)

admin Entertainment 24 Comments


Pe 29 IANUARIE 2018, Alexandra Ușurelu va urca din nou pe scena Teatrului Național din București.
Biletele sunt disponibile în rețelele:
iaBilet.ro: http://bit.do/AUiabilet
Eventim.ro: http://bit.do/AUeventim
Bilete.ro: http://bit.do/AUbilete-ro
_____________________________________________________________
Alexandra Ușurelu a lansat în 2016 primul său material video, ”Simfonic Pur”. Acesta este disponibil acum în rețeaua librăriilor Cărturești din toată țara (http://bit.ly/2diyXx8), la Niche Records (http://bit.ly/2deMCWT), pe www.alexandrausurelu.ro și în format digital pe Itunes.

SIMFONIC PUR, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București în ianuarie 2016, este primul concert live lansat de Alexandra Ușurelu în format DVD&Blu-ray și a fost primit de către public și criticii muzicali ca unul dintre cele mai impresionante concerte ale unui artist român în 2016.
Câteva reactii: ”PUR, un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin, în care limbaje artistice multiple se articulează pentru a rotunji un gând limpede îndreptat spre public: ”PUR” este construit pe coordonate sufleteşti. Un spectacol-concept rafinat şi rotund, gândit până în cele mai mici amănunte pentru a pune în valoare vocea catifelată a Alexandrei […]” ( Anca-Maria Pănoiu, iconcert.ro)
“De ce o iubesc oamenii pe Alexandra Ușurelu? Publicul se vrea “îmbătat” de extensii melodioase și poetice […] ale experiențelor din cotidian, evadarea într-o poveste muzicală având nevoie de un povestitor credibil. Dincolo de vocea ei caldă, Alexandra Ușurelu transmite emoție și prin felul de a fi, natural, feminin, emotiv.” (Ionuț Paraschiv, infomusic.ro)
”Dacă o inimă mare ar putea să cânte, cred că s-ar numi ALEXANDRA UȘURELU.” (Olivia Cristina Sima, RRI)
“Concertul ăsta a fost triumful neverosimil al bunului-simț! Un artist independent susține un concert simfonic, cu casa închisă, în România pipițelor și a muzicilor de-o vară..”
Primul material video lansat de Alexandra Ușurelu se bucură de prezența unor invitați speciali: Dan Byron, Mircea Vintilă, actorul Flaviu Crișan și grupul vocal Blue Noise.
DVD-ul ”Simfonic Pur” oferă o prestație de excepție a Alexandrei împreună cu band-ul său și Muse Orchestra și conține 14 cântece live, fotografii din concert și videoclipul cântecului ”Suflet, rămâi pur”, cântat în premieră pe scena Teatrului Național.

_________________________________________________________________
Alexandra Ușurelu- Acesta-i sufletul meu
Muzică și text: Bobby Stoica
Visuals: Daniel Soare

℗ & © Fluturi prin fum, 2014

Source

4.95

Delen:

Comments 24

  1. În sfârșit, după decenii de secetă, o ploaie benefică, o posibilă mare vedetă românească. Poate chiar mai mult… Excelent, minunată voce!

  2. mi-ati oferit cadoul perfect ptr sotia mea draga, azi de ziua baiatului nostru de un an, vreau sa-ti multumesc tie si celui care a creat lucrarea asta punand asa frumos in cuvinte si muzica, ceea ce vreau eu de mult sa-i zic EI, aceea care este Mama copilului meu 🙂 (deja avem un baietel de un an in ziua de astazi, 4 a 4-a 2014) 🙂 langa un suflet frumos, dublat de o tehnica superba care te pune in contact cu omul, ai si o orchestratie deosebit de curata si inteligenta in spate, mult succes mai departe dragii nostri 🙂 o sa privim interesati tot ce faceti pe viitor

  3. oh…de-ar ajunge aceasta melodie cu tot ce are in ea, versuri, interpretare, mesaj …in sufletele tuturor, am fi mai buni, mai linistiti, mai OAMENI, am fi mai aproape de Dumnezeu ! Alexandra esti minunata ! si toata echipa cu care lucrezi!

  4. Superba … Azi am ascultat.o live pe Alexandra si m.a fascinat si pe sotul meu la fel…atata puritate in voce versuri melodie!!!! Ffff frumos succes in continuare ..pupicei de la Tulcea!!!! Aa scuze.. Ne.au placut ff tare si colegii tai!!!!

  5. Pe "portativul muzicii romanesti" de astazi, ma surprinde placut o nota calda, parca soptita: este vocea Alexandrei, a carei muzica, ca o mangaiere, merge direct la inima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *