Anita Meyer blijft nuchter onder aandacht » Mentalist Nuno
284178
post-template-default,single,single-post,postid-284178,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Anita Meyer blijft nuchter onder aandacht

Anita Meyer blijft nuchter onder aandacht

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP120617059 1 - Anita Meyer blijft nuchter onder aandacht

Anita Meyer staat weer flink in de belangstelling door haar deelname aan het tv-programma Beste zangers, maar dat betekent niet dat ze direct de studio induikt om nieuwe muziek op te nemen.
De 62-jarige zangeres blijft nuchter onder de aandacht.

“Het is moeilijk om heel mooi nieuw materiaal te krijgen en mooie dingen te doen. Ik ga ervan uit dat ik gewoon lekker bezig blijf en ik kijk wel wat er op mijn pad komt”, zei Anita maandag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Toch houdt Anita de deur open voor een eventuele nieuwe plaat. “Ja misschien doe ik dat ook wel. Dan gaan we het gewoon lekker bekijken en gewoon doen, wat dat betreft ben ik vrij nuchter.”

Anita verklapte ook dat er weer een nieuw tv-programma aan zit te komen. Om wat voor show het gaat, wilde ze niet zeggen. Het is in ieder geval iets muzikaals, zo zei ze. “Ja natuurlijk, het heeft in mijn geval altijd iets met zingen te maken.” Het programma komt in augustus op de buis, aldus Anita.

Afgelopen weekeinde roerde Anita vele tv-kijkers en de andere kandidaten van Beste zangers met haar vertolking van Flink zijn van Robert Long. Zanger Brace en zangeres Maan lieten in de show hun tranen de vrije loop.

ANP

Source link
Anita Meyer blijft nuchter onder aandacht

Geen reactie's

Geef een reactie