Ariana zingt emotioneel duet met Miley Cyrus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

“Dit is Ariana Grande, en kijk eens wat ze heeft losgemaakt.” Dat zei Miley Cyrus toen ze op het podium verscheen bij One Love Manchester.
Daarna zongen de twee vriendinnen Don’t Dream It’s Over van Crowded House.

Het concert in Manchester is een groot muzikaal spektakel. Na Marcus Mumford,Take That en Robbie Williams kwam ook Pharell Williams het podium op. Ariana deed verscheidene duetten, zoals Where Is The Love met The Black Eyed Peas.

Veel mensen hadden moeite hun emoties de baas te blijven. Vooral het optreden van Niall Horam was emotioneel. Hij droeg zijn song This Town op aan de slachtoffers van de aanslagen.

Niet huilen maar zingen

Stevie Wonder zei in een videoboodschap dat hij aan de kant van Manchester staat. “Iedereen die zegt dat geweld moet van god of Allah liegt”, voegde hij eraan toe. Ook U2 had een boodschap ingesproken voor het publiek, net als David Beckham. De oud-voetballer zei geschokt te zijn door de aanslag. Maar hij is ook trots op de wijze waarop de stad Manchester zich herpakt heeft.

Ariana bedankte haar fans voor hun komst en vertelde hoe ze een moeder van een van de slachtoffers had ontmoet. “Toen moest ik erg huilen”, vertelde ze met een snik in haar stem. “Maar toen zei de moeder dat ik daarmee moest stoppen. Mijn dochter wil je niet zien huilen, ze wil je hits horen.”

ANP

Source link
Ariana zingt emotioneel duet met Miley Cyrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *