Ashton en Mila blij met vervolg Bachelor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

In huize Kutcher-Kunis is met opluchting gereageerd op het nieuws dat de omstreden realityserie Bachelor in Paradise toch doorgaat.
In Good Morning America zegt Kutcher dat hij en Mila verslaafd zijn aan de show en als de dood waren dat de serie geschrapt zou worden vanwege een vermeende aanranding in de show.

“Het is onze grootste guilty pleasure. Iedere maandag zitten we als een stel verslaafden voor de buis. Het is als een religie voor ons”, aldus Kutcher. Hij verklapt verder dat het geluid geregeld wordt uitgezet als in de show een onderonsje is tussen een mannelijke en vrouwelijke deelnemer. “Mila doet dan de stem van de vrouw en ik die van de man.”

Even leek het erop dat Bachelor in Paradise van de buis zou worden gehaald. Deelnemers DeMario Jackson en Corrine Olympios zijn in de show, na de nodige drankjes, met elkaar het bed ingedoken. Na afloop beweerde Olympios dat het tegen haar zin was, maar volgens Jackson klopt daar niets van. Warner Bros., dat de beelden van Bachelor beheert, zegt de tape van het voorval niet vrij te willen geven, maar benadrukt dat er geen strafbare feiten op te zien zijn. Dat zou het verhaal van Jackson ondersteunen.

ANP

Source link
Ashton en Mila blij met vervolg Bachelor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *