Avengers-fans mijden sociale media vanwege spoilers
https://nos.nl/data/image/2019/04/16/544126/xxl.jpg

Avengers: Endgame is het vervolg op Avengers: Infinity War, die vorig jaar uitkwam en wereldwijd meer dan 2 miljard dollar opbracht. Het is tevens het sluitstuk van de reeks waarin het superheldenteam met onder anderen de Hulk, Black Widow en Captain America samen optreden.

De serie begon elf jaar geleden met een film over Iron Man. De andere superhelden werden ook geïntroduceerd in afzonderlijke films. Ze kwamen voor het eerst samen in The Avengers (2012).

Terwijl de laatste Avengers-film nog niet in de bioscopen draait, heeft hij al verschillende records gebroken. Zo zagen binnen een dag bijna 290 miljoen mensen de eerste trailer. De voorverkoop veroorzaakte daarnaast storingen op verschillende websites.

Game of Thrones

Het is niet de eerste keer dat beelden van grote producties uitlekken. Vorig jaar waren bijvoorbeeld online veel spoilers te vinden van het slot van seizoen 7 van de populaire tv-serie Game of Thrones. Als oplossing daarvoor hebben de makers bedacht om voor dit laatste seizoen meerdere eindes te filmen.

Het slot waarop fans langer dan een decennium en 21 films moesten wachten, is in Nederland vanaf volgende week dinsdag in de bioscoop te zien.

Source link

nuno-show.nl