Babette van Veen: “Seizoen 1 komt online tijdens de GTST-zomerstop”

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Fans van Goede tijden Slechte tijden hoeven zich niet te vervelen tijdens de zomerstop van de serie. RTL lanceert namelijk op 1 juli het gehele eerste seizoen van GTST op Videoland. Dat vertelt GTST-actrice Babette van Veen vandaag op Facebook.

Babette van Veen, die in de eerste aflevering van Goede tijden Slechte tijden haar entree maakte als Linda Dekker, kondigt de lancering van seizoen 1 aan op de Facebookpagina van Videoland. “Zoals jullie weten speel ik al heel lang de rol van Linda Dekker. Het eerste seizoen is inmiddels al 27 jaar geleden. Maar ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik vond het echt super leuk, al die verhalen met Arnie en Peter”, vertelt de soapie over de start van de serie.

Zomerstop

Babette laat weten goed nieuws te hebben voor de fans van Nederlands langstlopende soapserie; vanaf 1 juli is het complete eerste seizoen te bekijken via streamingdienst Videoland. De fans hoeven zich dus niet te vervelen gedurende de zomerstop, die ingeluid zal worden met de jaarlijkse zomercliffhanger.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Babette van Veen: “Seizoen 1 komt online tijdens de GTST-zomerstop”

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *