Backstreet Boys langer met show in Las Vegas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De Backstreet Boys staan ook in 2018 met hun show Larger Than Life in Las Vegas.
De boyband onthulde tegenover People dat ze in november, januari en februari nog op de planken staan van Planet Hollywood.

”We zijn erg blij dat we kunnen zeggen dat we ons verblijf hebben verlengd”, aldus de 43-jarige Backstreet Boy Howie Dorough. ”We zitten in een fantastisch ritme. Het voelt gewoon goed om door te gaan en hopelijk kunnen we dit omzetten in een langetermijnverblijf.”

Kevin Richardson (45) zegt dat de shows in de Amerikaanse gokstad goed bij hun levensstijlen passen. ”We zijn nu allemaal vaders. Het is gewoon heel handig, want nu kunnen we bij onze gezinnen zijn. We doen drie shows per week. We zitten niet in vliegtuigen of bussen naar nieuwe steden, nieuwe stadions, andere hotels of vliegvelden. Het is zo een stuk makkelijker en we vinden het leuk. Dat is een pluspunt.”

Kevin onthult ook dat fans aan het eind van de zomer of in het najaar een nieuw album kunnen verwachten. ”En daarna gaan we toeren. Volgend jaar organiseren we een wereldtournee. Ook gaan we op een later tijdstip meer Vegasshows doen.”

ANP

Source link
Backstreet Boys langer met show in Las Vegas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *