Barbie deelt bijzonder moeder-dochter momentje

Barbie deelt bijzonder moeder-dochter momentje
[og_img]

We hebben haar al een langere tijd niet gezien: moeder Cora. De moeder van de Barbie had een prominente rol in de reallife soap reeks van Barbie en Michael. En nu Barbie weer langzaam is begonnen aan een comeback betekent dat ook een comeback van Cora!

Op Instagram plaatst Barbie een foto met haar moeder. Ze schrijft de mooie woorden erbij: “Samen met me lieve moedertje #lovemymom #moederendochtermomentje”

Samantha is in haar privéleven eindelijk weer gelukkig en ze is zelfs weer verliefd (video). Maron MC Hill bevestigde aan Shownieuws dat hij en Samantha elkaar inderdaad veel zien. Ze geven hun band alleen liever nog geen naam.

Of Cora nog contact heeft met haar kleinkinderen is onbekend. Omdat Samantha haar kinderen niet de stabiliteit kon geven die zij verdienden, werd in augustus door de kinderrechter besloten dat Angelina en Milano door papa Michael zijn familie worden verzorgd. Inmiddels is de voormalig realityster alweer een tijdje terug in Nederland, na enkele maanden in een afkickkliniek in Schotland te hebben vertoefd. Dochter Angelina is nu 6 jaar, zoon Milano is nu 4.

Source link