Beyoncé en Jay-Z brengen tweeling naar huis » Mentalist Nuno
284886
post-template-default,single,single-post,postid-284886,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Beyoncé en Jay-Z brengen tweeling naar huis

Beyoncé en Jay-Z brengen tweeling naar huis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP260617188 1 - Beyoncé en Jay-Z brengen tweeling naar huis

De pasgeboren tweeling van Beyoncé en Jay-Z heeft het ziekenhuis verlaten.
De baby’s zijn nu thuis in Malibu, melden bronnen aan E! News en TMZ.

Volgens de ingewijden gaat het goed met de jongen en het meisje en zien ze er gezond uit. Ook met Beyoncé gaat het anderhalve week na de bevalling goed. De jongen en het meisje zouden te vroeg geboren zijn. Er is nog niets bekend over hun namen en hun precieze geboortedatum.

Het gezin verblijft in een gehuurd landgoed met uitzicht op de Grote Oceaan. De huurprijs van het verblijf is 400.000 dollar per maand. De bedoeling is dat het gezin er de hele zomer blijft totdat ze een permanente woning hebben gevonden in Los Angeles.

Beyoncé won zondagavond vijf BET Awards, voor beste R&B- of popartiest, video van het jaar, album van het jaar, beste videoregisseur en de publieksprijs. De zangeres was in verband met de geboorte van haar tweeling niet aanwezig bij de prijsuitreiking in Los Angeles.

ANP

Source link
Beyoncé en Jay-Z brengen tweeling naar huis

Geen reactie's

Geef een reactie