Bieber fever op Pinkpop – RTL Nieuws

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ongekende taferelen op Pinkpop zaterdag.
Nog nooit eerder waren op het festivalterrein zoveel bezoekers in Justin Bieber-shirts aanwezig.
De Canadese popster trekt een opvallend jong en bijzonder fanatiek publiek naar Landgraaf, zo blijkt zaterdag.

Dat er veel fans speciaal voor Bieber naar Landgraaf zouden afreizen, was vooraf al wel duidelijk. De kaarten voor de eerste festivaldag vlogen over de toonbank toen bekend werd dat de Canadese zanger naar het popfestival zou komen. Hij staat zaterdagavond anderhalf uur op het podium als onderdeel van zijn Europese festivaltoer.

Bij de merchandise-stand is het zaterdagmiddag dringen geblazen. Hele hordes kleine en iets minder kleine Bieberfans staan zich te vergapen aan de t-shirts en truien met de naam van hun idool. “Ze vliegen de deur uit, echt ongelofelijk”, verzucht een verhitte verkoopmedewerker. Vooral de long sleeves met de titel van Biebers nieuwe tournee vinden gretig aftrek. “45 euro per stuk. En dat met deze hitte.” Het zijn vooral jonge meiden die hun slag slaan bij de stand. “Maar ik had hier net ook een moeder die een Bieber-shirt kocht en haar dochter een Pinkpop t-shirt.”

Even verderop staan drie meisjes van nog geen tien trots te poseren in hun Justin Bieber truitjes. “Mooi”, roept een puberjongen in eenzelfde shirt naar ze als hij voorbij loopt en zijn duim opsteekt.

ANP

Source link
Bieber fever op Pinkpop – RTL Nieuws

2017-11-03T09:28:24+00:00

Leave A Comment

Close