Bijna miljoen kijkers zien Bibi winnen

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Bijna een miljoen Nederlanders hebben zondagavond gezien hoe Bibi Breijman de finale van It Takes 2 won.
De ontknoping van zangwedstrijd voor BN’ers van RTL 4 trok 992.000 kijkers, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

In de finale liet Bibi, de bekend werd dankzij haar deelname aan Oh Oh Cherso, Tooske Ragas achter zich. De twee heren die de eindstrijd haalden, Ruben Nicolai en Buddy Vedder, vielen zondagavond al eerder af.

Negen bekende Nederlanders, die niet bekendstaan om hun zangtalent, werden de afgelopen weken gecoacht door Waylon, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Aan de tweede reeks van It Takes 2 namen ook Holly Mae Brood, Gijs Staverman, Hans Klok, Keizer en Hanna Verboom deel. De eerste aflevering van de duettenwedstrijd trok begin mei 1,14 miljoen kijkers.

De finale van It Takes 2 valt net buiten de top drie van best bekeken programma’s. De zingende BN’ers legden het af tegen Bed and Breakfast van Omroep MAX, dat 1,24 miljoen kijkers trok. Daarmee staat het op de tweede plaats van de kijkcijfer top 25, achter het NOS Journaal van 20.00 uur dat 1,63 miljoen kijkers trok. NPO 1 deed ook goede zaken met De reünie, daarop stemden 1,14 miljoen Nederlanders af, genoeg voor een derde plaats in de kijkcijfertop.

ANP

Source link
Bijna miljoen kijkers zien Bibi winnen

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *