Bill Cosby hoort verhaal vermeend slachtoffer

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Andrea Constand vertelde dinsdag haar verhaal in de rechtszaak tegen Bill Cosby.
Constand zegt ruim dertien jaar geleden seksueel misbruikt te zijn door de komiek en acteur.

Andrea vertelde zeer gedetailleerd over die avond in januari 2004, waarop ze zou zijn gedrogeerd en misbruikt. Zo wist ze zich nog te herinneren dat ze drie blauwe pillen kreeg, die haar moesten helpen “relaxen”. Vervolgens gaf Coby haar wijn. “Na een paar minuten begon ik met een dubbele tong te praten. Ik vertelde meneer Cosby ook dat ik hem niet meer goed kon zien.”

De komiek begeleidde haar naar een bank, waar Andrea het bewustzijn verloor. “Ik werd met een schok wakker toen ik zijn hand onder mijn shirt op mijn borsten voelde.” Andrea vertelde de rechtbank volgens New York Post ook dat Cosby haar geslachtsdeel betastte en dat ze werd gedwongen hetzelfde te doen bij hem.

Bevroren

Ze kon de komiek niet zeggen te stoppen. “Daartoe was ik niet in staat. Ik probeerde mijn armen en benen te bewegen, maar was bevroren.” Niet veel later confronteerde Andrea Bill met wat hij had gedaan. “Hij keek me aan en zei: ik geloof dat je een orgasme hebt gehad, niet?”

Andrea wilde weten welke pillen Bill haar had gegeven, maar kwam er al snel achter dat ze dat nooit van hem zou horen. “Hij ontweek mijn vragen, dus ik ben maar gegaan.” Volgens New York Post zat Cosby onderuitgezakt in zijn stoel terwijl Andrea haar verhaal deed. Toen Andrea haar vermeende belager aan moest wijzen, draaide de komiek, die zegt blind te zijn, zijn hoofd weg.

ANP

Source link
Bill Cosby hoort verhaal vermeend slachtoffer

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *