Boobjob voor Temptations Rosanna Voorwald » Mentalist Nuno
284454
post-template-default,single,single-post,postid-284454,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Boobjob voor Temptations Rosanna Voorwald

Boobjob voor Temptations Rosanna Voorwald

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

temptation - Boobjob voor Temptations Rosanna Voorwald

Temptation Island-kandidaat Rosanna Voorwald heeft een boobjob ondergaan. De realityster plaatst vandaag een foto van de operatie op haar Instagrampagina.

Hoewel Rosanna onlangs nog vol trots poseerde voor mannenblad Playboy, was de Temptation Island-deelneemster toch nog niet geheel tevreden over haar lijf. Onlangs was al te zien in de vlog van Rosanna en haar vriend Niels dat het liefdeskoppel op gesprek ging bij een plastisch chirurg, om zo meer informatie in te kunnen winnen over het laten uitvoeren van een boobjob.

Under construction

Rosanna laat haar volgers weten dat de operatie voorspoedig is voorlopen. “Under construction. Operatie is toppie gegaan! De dokter heeft het fantastisch gedaan. Morgen staat de vlog online! Ik ga nu even bijkomen en mijn lieve mannetje Niels gaat me verzorgen.”

Meer Boulevard:

 

RTL Boulevard

Source link
Boobjob voor Temptations Rosanna Voorwald

Geen reactie's

Geef een reactie