Britney Spears open over zenuwinzinking

Spoorloos-team wil terug naar Colombia
juni 28, 2017
Camila Cabello op tournee met Bruno Mars
juni 28, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De mentale inzinking die Britney Spears in 2007 doormaakte, heeft de kijk op het leven van de zangeres veranderd.
Dat vertelt de 35-jarige in een interview met de Israelische krant Yediot Ahronot.

Britney werd op haar elfde beroemd met The Mickey Mouse Club en opgroeien in de spotlight eiste zijn tol. “Al vanaf jonge leeftijd heb ik altijd het gevoel gehad dat iedereen me aan het testen was. Als er ook maar iets niet goed ging, was dat genoeg om me in paniek te krijgen. Kleine dingen konden me buitenproportioneel van streek maken.”

Na haar inzinking tien jaar geleden, waarbij ze haar hoofd kaal schoor en onder financiële voogdij van haar vader kwam te staan, wist ze dat er iets moest veranderen. “Ik wist dat ik mezelf vaker rust moest gunnen en zelf de verantwoordelijkheid moest nemen over mijn mentale toestand. Er werden destijds heel veel beslissingen voor mij genomen, in plaats van dat ik ze zelf nam.”

Haar psychische problemen zorgden ervoor dat haar carrière Britney niet meer zoveel deed. Dat is inmiddels wel anders. “Ik was jong en ik wist niet instinctief wat goed was en wat slecht. Ik ben nu in een veel betere fase in mijn leven. Mijn kinderen hebben me gevormd, ze zorgen ervoor dat ik me niet meer druk maak om mezelf.”

ANP

Source link
Britney Spears open over zenuwinzinking