Chaira Borderslee heeft alweer andere ‘Adam’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Donderdagavond was nog te zien dat Chaira Borderslee op een roze wolk het onbewoonde eiland van Adam zkt Eva VIPS af kwam, maar thuis op de bank zat een andere ‘Adam’ naast de musicalster.
Chaira is tot over haar over verliefd op Marnix, liet ze vrijdag weten aan Privé VNDG.

“Vorige week is dat zo gebeurd. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden in het echte leven en dat is precies wat ik had gewenst.” Chaira omschrijft de 42-jarige Marnix als “groot, lang, blond en blauwe ogen”. “Wij hadden allebei zoiets van: wij hebben elkaar gevonden, wij zijn elkaars soulmate.” Chaira woont al samen met haar nieuwe liefde. “En het voelt als altijd. Dat is heel bijzonder.”

Verliefd

Tijdens haar naakte zoektocht naar de liefde voor Adam zkt Eva VIPS koos de musicalster voor Ruben, op wie ze naar eigen zeggen verliefd was. “Dat is twee maanden geleden opgenomen, en in die twee maanden is veel gebeurd.”

Na de opnames zagen Chaira en Ruben elkaar twee keer. “Op een gegeven moment merk je dat je levens verder gaan en dat hebben we ook zo gelaten. In het echte leven zien wij elkaar niet, we hebben geen contact met elkaar.”

ANP

Source link
Chaira Borderslee heeft alweer andere ‘Adam’

2017-06-11T05:22:15+00:00

Leave A Comment

Close