Charlotte Church verwerkt miskraam - RTL Nieuws » Mentalist Nuno
Entertainer inhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Entertainer inhuren? Entertainer boeken? Entertainer huren?
mentalist nuno, vuurspuwer , fakir show , reptielenshow , horoscoop , daghoroscoop , weekhoroscoop, maandhoroscoop , vuurshow , nuno
284896
post-template-default,single,single-post,postid-284896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Charlotte Church verwerkt miskraam – RTL Nieuws

Charlotte Church verwerkt miskraam – RTL Nieuws

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De Britse zangeres Charlotte Church heeft een miskraam gehad.
Eind mei kondigde de 31-jarige zangeres aan dat ze in verwachting was van haar derde kind.
Maandag maakte ze bekend dat ze het kindje is verloren.

De baby zou het eerste kind zijn van Charlotte en haar vriend Jonathan Powell. Met haar ex, rugbyer Gavin Henson, heeft de zangeres een dochter en zoon. Ruby Megan is negen jaar, één jaar ouder dan haar broertje Dexter Lloyd.

Charlotte en Jonathan zijn sinds 2010 samen. ”Charlotte en Johnny Powell zijn erg verdrietig om bekend te maken dat ze hun baby zijn verloren. Nu is het tijd om te rouwen en voor samenzijn als familie”, luidt de verklaring. ”We vragen iedereen onze privacy te respecteren.”

ANP

Source link
Charlotte Church verwerkt miskraam – RTL Nieuws

Geen reactie's

Geef een reactie