Chris Brown en ex op afstand gehouden

Fuller House seizoen 3 – RTL Nieuws
juni 27, 2017
Nieuwe regels voor Britse hitlijst singles
juni 27, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De organisatoren van de BET Awards die zondag werden uitgereikt in Los Angeles, hebben hun uiterste best gedaan om Chris Brown en zijn ex Karrueche Tran uit elkaar te houden.
Karrueche vroeg onlangs met succes een contactverbod aan voor Chris.

Om de zanger de wet niet te laten overtreden, werd Karrueche volgens TMZ naar een aparte ruimte gebracht toen hij optrad tijdens de show, waarin Afro-Amerikaanse entertainers worden geëerd. Chris nam tijdens de ceremonie niet plaats in het publiek, waardoor hij nooit binnen de 90 meter afstand die de rechter voorschreef kwam van zijn ex, die één van de awards presenteerde.

Eerder deze maand kreeg Chris een contactverbod opgelegd van 5 jaar. Tijdens de rechtszaak werden onder andere sms-berichten voorgelezen waarin hij dreigt Karrueche het leven zuur te maken. “Ik ga niet meer aardig tegen je zijn. Als ik je in het openbaar zie dan zal ik ervoor zorgen dat je me nog meer gaat haten en ik ga je weghouden bij alle evenementen”, sms’te de muzikant. Er zaten ook agressievere berichten tussen waarin Brown dreigt de actrice te slaan.

ANP

Source link
Chris Brown en ex op afstand gehouden