Christina Curry toont blote borsten
[og_img]

Christina Curry is niet vies van een beetje bloot, maar dit keer gaat zij nóg een stapje verder. In de nieuwe editie van de L’HOMO is de dochter van Patricia Paay naakt te zien met een andere vrouw terwijl ze boven op elkaar liggen.

Te zien is hoe 28-jarige zeer pikant poseert samen met haar vriendin Shenta. Christina is al een paar jaar samen met haar vriendin en is nog altijd smoorverliefd. “Ik viel voor Shenta’s lach op Insta”, aldus Christina. De zwartharige denkt zelfs al aan kinderen met haar liefje.

De vonk sloeg al over bij de eerste date. “Onze eerste date duurde twaalf uur. Praten, zoenen, praten, zoenen.” Voor Christina betekent de liefde die zij koestert voor Shenta heel veel. “Verliefd worden op Shenta betekende voor het eerst dat ik niet van de zenuwen voor de trein wilde springen. Van ware liefde word je niet zenuwachtig.”

Op Instagram laat Christina weten super trots te zijn dat zij en haar vriendin het eerste lebische stel zijn in de L’HOMO. “Wij zijn de eerste lesbische stel die worden gefeatured en wat ben ik fucking trots! I love you Shenta.”

Source link

nuno-show.nl