1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3.576 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...

Daghoroscoop

Daghoroscoop – Elke dag een nieuwe daghoroscoop

Nieuwe daghoroscopen – Daghoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.
Daghoroscoop – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouwdaghoroscoop

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop Oktober 2017

Jaarhoroscoop 2017

 • Daghoroscoop Ram 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Probeer eens extra goed te luisteren naar anderen en verander niet te snel van onderwerp. Dat zou je vandaag wel eens een bijzonder interessant gesprek kunnen opleveren, met resultaten waar je zelf nooit aan had gedacht.
 • Daghoroscoop Stier 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Je bent zeer optimistisch vandaag en dat is goed. Je moet het echter niet overdrijven. Denk niet dat het allemaal wel goed komt, zelfs als je niets doet. Want zo werkt het natuurlijk niet.
 • Daghoroscoop Tweeling 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Je bent vandaag moe en je zit het liefste de hele dag te niksen. Doe alleen het hoognodige en neem daarna met een gerust hart de rest van de dag vrij. Dan voelt je je morgen een ander mens.
 • Daghoroscoop Kreeft 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Probeer te voorkomen dat jouw eigen slechte humeur dat van je partner ook bederft. Maak jouw partner niet onzeker door geërgerde opmerkingen, maar probeer hem/haar te steunen.
 • Daghoroscoop Leeuw 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Je hebt sterke twijfels aan jezelf. Waarom toch? Als je gevraagd wordt om iets te doen, dan is dat omdat men van mening is dat jij dat aan kunt. Als zij niet twijfelen, hoef jij dat ook niet te doen.
 • Daghoroscoop Maagd 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  De baan van jouw leven lijkt binnen handbereik. Pak het echter voorzichtig aan en loop niet te hard van stapel. Men zoekt immers een betrouwbaar en degelijk persoon. Dat gaat deze keer lukken.
 • Daghoroscoop Weegschaal 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Jouw eigenwijsheid komt vandaag erg duidelijk naar voren. Je hoeft je dus niet meer af te vragen waarom men je links laat liggen. Je hebt het zelf in de hand.
 • Daghoroscoop Schorpioen 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Vandaag kun je onverwachts lekker doen waar jezelf zin in heeft. Wat gek dat je dan opeens niets kunt verzinnen.
 • Daghoroscoop Boogschutter 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Jij bent vandaag echt koppig. Je moet wat meer meegaand zijn, dat levert je uiteindelijk echt veel meer op. Jouw koppigheid kan je een paar mooie kansen kosten.
 • Daghoroscoop Steenbok 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Laat zien dat jij boven die dingen staat en laat je niet tot een uitzichtloze ruzie verleiden. Zo'n ruzie kent alleen maar verliezers terwijl je nu nog een winnaar bent.
 • Daghoroscoop Waterman 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Je temperament is vandaag weer volop aanwezig. Pas dus op met gewaagde plannen die je hebt. Jouw impulsiviteit kan je de nodige problemen opleveren.
 • Daghoroscoop Vissen 21 Februari 2018 februari 21, 2018
  Je bent goed gehumeurd vandaag. Je staat open en eerlijk in de wereld en dat merkt je omgeving zeer duidelijk. Met jouw uitstraling kun je, als je dat wilt tenminste, elk hart veroveren. Ga daar oprecht mee om.

 • Hier kan je jouw daghoroscoop lezen. Je hoeft enkel maar je sterrenbeeld onderaan op deze pagina te selecteren. We hebben het overzicht zo opgesteld, dat je voor elk van de twaalf sterrenbeelden een kort stukje van de daghoroscoop kan lezen. Zo kan je een beeld voor jezelf vormen van andermans horoscoop voor vandaag. Wie weet is vandaag wel een hele speciale dag voor een van je dierbaren? Misschien wordt er iemand geboren, trouwt een goede vriend of gaat je oogappel voor het eerst naar school… Hieronder kan je meekijken en verderklikken als je de volledige horoscoop van die dierbare persoon wenst te lezen. Sommige mensen lezen andermans horoscopen puur uit nieuwsgierigheid, terwijl andere dan weer de informatie praktisch gebruiken in hun relatie met elkaar. Deze kleine stukjes of “previews”, zoals we ze noemen, worden dagelijks geüpdate. We maken er een erezaak van om je dagelijkse horoscoop klaar te hebben. Zelfs nog lang voordat je wekker gaat!

  Er zijn verschillende meningen over de vraag of daghoroscoop werkt. Vele mensen zijn sceptisch hierover, en niet onterecht. Sommige mensen hebben door het leven heen vele goede ervaringen opgedaan terwijl anderen weer meer negatieve ervaringen meegemaakt hebben. Om vandaag op de juiste manier te werken is het essentieel dat de lezer een open geest behoud en de berichten zo abstract mogelijk neemt. De daghoroscoop is geen garantie voor wat dan ook, het werkt net als een rode draad in het dagelijks leven. Bovendien zijn alle horoscopen geschreven voor een zeer breed publiek, jong of oud, rijk of arm, mensen met een gezin of mensen die de wereld door trekken in hun eentje om de wereld te verkennen. Dit maakt het moeilijk is om de daghoroscoop elke dag perfect toe te passen voor ieder individueel. De daghoroscoop zet je gedachten aan de gang en zal de hele dag in het onderbewustzijn met je mee draaien, waar je jezelf ook bevindt en wat je ook doet. Op het moment dat je de daghoroscoop gelezen hebt, zal het snel een verbinding maken waarbij je weer opnieuw snel mooie dingen zal kunnen creëren. Bovendien is het een feit dat wanneer je de horoscoop van vandaag gelezen hebt, je ook de aandacht hierbij zal behouden. Door de dag kom je telkens meer connecties tegen die voorgeschreven zijn in je horoscoop. Je zult tijdens de dag en de mensen om je heen op verschillende manieren zien en gevoeliger worden voor veranderingen in je omgeving die dingen veranderen in het dagelijkse leven. Als je een zeer positieve ervaring hebt bij het lezen van de daghoroscoop die ook uitgekomen is zoals u had gehoopt, willen we dit zeer graag van je horen. Je kan hiervoor contact met ons opnemen via de website en als wanneer dit een mooie ervaring is die je graag wilt delen kunnen wij deze op horoscooptijd.nl publiceren. Op de site kan je natuurlijk nog veel meer lezen over alle verschillende horoscopen.

  De daghoroscoop brengt een schitterend licht in je dagelijkse leven

  De horoscoop van de dag biedt je zowel inspiratie als kracht om verder te komen in het leven. Bovendien krijg je vandaag de hulp om goed na te denken over jouw bestaan – en dat van anderen. Empathie en medeleven uitoefenen is gezond, en bovendien helpt het je om anderen te helpen. De horoscoop wordt vandaag een bron van nieuwe overwegingen in het leven, en geeft je de nodige motivatie om je dromen na te jagen en te laten uitkomen. De vonk die alles laat ontbranden, komt misschien wel van je daghoroscoop, maar de rest komt van binnenuit. Alles begint namelijk binnen in jou – dus als de horoscoop van vandaag je innovatieve en creatieve gedachten op gang kan helpen brengen, dan is onze droom op dat gebied al uitgekomen. Zo beïnvloeden onze dromen de wensen van anderen – en omgekeerd – en daar zijn we erg blij mee. Tegenwoordig zijn we een van de grootste horoscoopsites op het hele net, en we maken er een erezaak van om de daghoroscopen al bij het krieken van de dag klaar te hebben voor de bezoekers van onze site. Als je ergens over twijfelt, mag je je vragen altijd naar ons sturen. Zo niet, dan kan je nu gelijk door naar de horoscoop van de dag hieronder!

  Daghoroscoop – Elke dag een nieuwe daghoroscoop

  Nieuwe daghoroscopen – Daghoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.
  Daghoroscoop – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouwdaghoroscoop

  Daghoroscoop

  Weekhoroscoop

  Maandhoroscoop Oktober 2017

  Jaarhoroscoop 2017

  Nieuwe daghoroscopen – Daghoroscoop, Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.
  Daghoroscoop – Wat zeggen de sterren vandaag over jou? Lees het in jouwdaghoroscoop