David Beckham nerveus voor eerste Glastonbury

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

David Beckham heeft er zin in op Glastonbury.
Het is voor de voormalig voetballer de eerste keer op het Britse festival.

“Ik ben blij dat ik er ben en geloof het of niet maar het is mijn eerste keer. Ik ben wel een beetje nerveus want ik weet, behalve van de grote acts, niet wat ik kan verwachten”, verkondigde de 42-jarige ster volgens de Telegraph. Hij zei vooral erg uit te kijken naar Radiohead, maar vindt ook de sfeer op het festival erg fijn.

Dat hij een groentje is op Glastonbury maakt niet uit, hij heeft zijn achttienjarige zoon Brooklyn bij zich. “Hij heeft al een paar festivals achter de rug dus hij is voorbereid. Het is leuk om dit met hem te doen.” De volledige festivalervaring krijgt hij in ieder geval niet mee, aangezien vader en zoon Beckham niet in een tentje overnachten. “Hoe graag ik ook in een tent zou willen slapen, daar ben ik niet zo op voorbereid”, aldus David.

Beckham opende vlakbij het festivalterrein Maggie’s Farm een sociale woningenproject waarvoor 35 huizen worden gebouwd in het dorpje Pilton. Samen met festivalorganisator Michael Eavis, diens kleinzoons en Brooklyn plantte hij er een boom.

ANP

Source link
David Beckham nerveus voor eerste Glastonbury

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *