De Staat geeft 'circkelconcerten' in Nijmegen » Mentalist Nuno
284224
post-template-default,single,single-post,postid-284224,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

De Staat geeft ‘circkelconcerten’ in Nijmegen

De Staat geeft ‘circkelconcerten’ in Nijmegen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP130617049 1 - De Staat geeft 'circkelconcerten' in Nijmegen

De Staat geeft in november twee bijzondere concerten ter afsluiting van een succesvolle periode.
Voordat de Nijmeegse rockband aan een nieuw album begint, wordt de periode “O” afgesloten met twee ‘in the round’-concerten in hun thuisplaats.
Kaarten zijn vanaf donderdagochtend te koop, maakte MOJO dinsdag bekend.

“We wilden een coole afsluiting van een toffe periode en ik wilde dit al langer”, zegt frontman Torre Florim in Metro over de shows, waarbij De Staat in een speciale tent middenin het publiek op een rond podium staat. “Als band ben je gewend naar voren te spelen, maar wanneer er ook een ‘achter’ en ‘overal’ is, wordt het helemaal anders. Ook voor het publiek, dat er veel dichter op staat.”

Torre verwacht “een andere vibe” bij de concerten op 18 en 19 november op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim. “Intenser. En we wisten: als we dit een keer gaan doen moet het nu. Want we toeren nu nog met O, de plaat die gáát over de cirkel.”

ANP

Source link
De Staat geeft ‘circkelconcerten’ in Nijmegen

Geen reactie's

Geef een reactie