De zomercliffhangerfoto van GTST – RTL Nieuws

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Dit is hem dan: de cliffhangerfoto van Goede tijden Slechte tijden. Vrijdag 7 juli begint de zomerstop van de soapserie en die wordt uiteraard weer ingeluid met de jaarlijkse zomercliffhanger.

In de laatste aflevering is te zien hoe de verhaallijn rondom Rik en ex-bajesklant Jos Uylenburg tot een hoogtepunt komt. De afgelopen weken liepen de gemoederen hoog op tussen de twee, waarbij steeds meer Meerdijkers betrokken raakten in het plan van Rik en Aysen om Jos achter de tralies te kunnen krijgen. Een plan dat dramatische gevolgen zal blijken te hebben.

Ontmaskering

In een persbericht laat RTL het volgende weten over de zomercliffhanger: “Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting. Maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten. Ondertussen stroomt Boks vol: Maxime en Bill hebben een intiem avondje in haar atelier waarbij zij een geheim met Bill deelt. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven.

En waar zijn Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets dat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers.”

Zomergame

Ook na de laatste aflevering van dit seizoen kunnen fans blijven genieten van hun favoriete serie en acteurs. Na de cliffhanger start er een nieuwe, spannende zomergame in de ‘GTST’ Meerdijk app die doorgaat waar de kijker die avond in het ongewisse is achtergelaten. Spelers kunnen wekelijks op maandag, woensdag, vrijdag en zondag uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers gedurende een periode van acht weken. Tevens maken spelers van de zomerapp  kans op een grote primeur. Als zij het spel goed spelen, weten zij al een week voor de start van het nieuwe seizoen het antwoord op die ene vraag: hoe loopt de bewuste avond precies af?

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
De zomercliffhangerfoto van GTST – RTL Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *