Diddy keurt relatie Lopez en Rodriguez goed

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Rapper Diddy heeft geen enkel probleem met de relatie van zijn ex-vriendin Jennifer Lopez met honkbalspeler Alex Rodriguez.
Diddy en Lopez gingen tussen 1999 en 2001 met elkaar om, een relatie die op de voet werd gevolgd door de media.

“Absoluut geen probleem mee”, benadrukte de 47-jarige Diddy over de romance tussen zijn ex Lopez en Rodriguez tijdens een interview met Extra TV. “Hij is een goede vent”, zei Diddy, die in het echt Sean Combs heet, over de honkballer.

Diddy en Lopez hebben een onstuimige geschiedenis samen. De twee werden in 1999 na een avondje uit gearresteerd voor wapenbezit en verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij. Lopez ging vrijuit maar Diddy werd aangeklaagd voor wapenbezit en uiteindelijk vrijgesproken. Na de rechtszaak ging Lopez er vandoor met een van haar dansers, Cris Judd, met wie ze van 2001 tot 2003 getrouwd was.

De rapper heeft zelf zes kinderen bij drie verschillende vrouwen. Met zijn eerste vriendinnetje, die hij op school ontmoette, kreeg hij in 1993 een zoon, Justin. In 1994 gingen ze uit elkaar en vervolgens had Diddy twaalf jaar een knipperlichtrelatie met Kimberly Porter, die al een zoon had uit een eerder huwelijk. De rapper adopteerde de jongen, Quincy, en kreeg met Porter nog een zoon en twee dochters, een tweeling. Vijf maanden voor de geboorte van de tweeling erkende Diddy een dochter die hij had verwekt bij Sarah Chapman.

ANP

Source link
Diddy keurt relatie Lopez en Rodriguez goed

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *