DISQ & Waylon at Eurovision Songfestival 2014

https://i.ytimg.com/vi/3J4OUbOC7oY/hqdefault.jpg

DISQ & Waylon at Eurovision Songfestival 2014How do you you train a rockstar? A behind the scenes look at DISQ training Eurovision’s number two, Waylon. Check out Waylon and Jan Smit in an insider’s look of how far and wide DISQ reaches. The Common Linnets rocked the stage in Copenhagen 2014.
______________________________________________________________________________

Hoe train je een rockster!? Kijk mee achter de schermen naar de DISQ workout van Waylon en Jan Smit vlak voor het Eurovisiesongfestival 2014 in Kopenhagen! Geniet samen met DISQfitness van de zegen die The Common Linnets met het prachtige nummer Calm After the Storm voor Nederland behaalde. Wij zijn super trots op Waylon die met DISQfitness onder begeleiding van Stefan Groothuis zich super fit heeft getraind! Geniet van dit gave kijkje achter de schermen waarin RTL Boulevard een item maakt van zanger en Eurovisie Song Festival 2014 presentator Jan Smit die samen met Waylon een te gekke DISQ workout doet aan de vooravond van het Nederlandse succes op het Eurovisie Song Festival 2014 in Kopenhagen! Mis de laatste voorbereidingen van Waylon niet. Wordt net als zanger en presentator Jan Smit uitgedaagd en volg het trainingsprogramma van Waylon en Stefan Groothuis. Download the DISQ App en bestel de workout van de sterren om net zo fit als Waylon en Stefan Groothuis te worden! Vergeet je reactie op deze toffe blik achter de schermen van het RTL Boulevard item met DISQFitness, Jan Smit en Waylon niet achter te laten! Groetjes van DISQ fitness, Waylon & Stefan Groothuis

source

songfestival

Waylon (Musical Artist),Eurovision Song Contest (Award Category),Eurovision Song Contest (Recurring Competition),Personal Trainer (Profession)