Dit is hoe Famke Louise aan haar mooie billen komt!

Dit is hoe Famke Louise aan haar mooie billen komt!
[og_img]

Famke Louise heeft deze week haar nieuwe single uitgebracht en daarmee brak zij opnieuw weer behoorlijk het internet. De single stond namelijk geheel in het teken van haar achterwerk. Aan Shownieuws vertelt Famke hoe ze aan deze mooie billen komt.

Het nieuwe nummer van Famke heet namelijk ‘Derrière’ en op de cover laat zij haar derrière dan ook goed zien. Op de foto is de jonge zangeres te zien met een doorschijnende paarse broek, waarop haar string goed zichtbaar is. “Wat vinden jullie van Mn derrière???.”, vraagt Famke zich af. Veel volgers merken op dat ze veel overeenkomsten heeft met rapper Nicki Minaj, die eerder een soortgelijke cover uitbracht met haar single ‘Anaconda’.

Famke schrok zelf behoorlijk van de foto, toen ze deze voor het eerst zag. “We waren in de studio om de cover te schieten en toen dacht ik waarom laat ik niet even zo gaan zitten. Toen kwam deze foto eruit, en ik schrok mijzelf dood! Ik dacht: hè, hoe kan dit nou dan?!” Volgens Famke is het echter allemaal puur natuur! De zangeres heeft naar eigen zeggen nooit aan zichzelf gesleuteld maar heeft de ronde billen vooral te danken aan al het harde werk in de sportschool. “Ik train er wel voor, geen andere dingen!”

Ook is Famke blij met de reacties die zij heeft gekregen over het nieuwe nummer: “Echt super positief, ik ben er heel blij mee!”

De vriendin van Ronnie Flex komt wel vaker in het nieuws door haar acties, zo liet zij eerder haar okselhaar staan om een feministisch statement te maken.

Source link