Eerste dag Pinkpop: Justin Bieber als hoofdact, Martin Garrix sluit af

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Op de eerste dag van de 48ste editie van Pinkpop staat vandaag Justin Bieber op het podium. Het Canadese popidool is de headliner van de openingsdag van het driedaagse muziekfestival in het Limburgse Landgraaf.

Ook Kensington, Kaiser Chiefs, Chef’Special, James TW, White Lies en Ronnie Flex en zijn liveband Deuxperience staan op de planken. Dj Martin Garrix sluit de dag af op het hoofdpodium.

Niet uitverkocht

Behalve ‘beliebers’, zoals de fans van Bieber worden genoemd, hebben volgens Pinkpopbaas Jan Smeets ook veel mensen een kaartje voor het optreden van Martin Garrix en Kensington gekocht. “Ik krijg ieder jaar een top 3 van 15.000 bezoekers en daarin stond Kensington ver bovenaan”, zei Smeets voorafgaand aan het festival.

Pinkpop is niet uitverkocht. Maar vandaag wordt het drukst, met naar verwachting zo’n 62.000 bezoekers. Morgen verwacht Smeets rond de 42.000 festivalgangers en op maandag ongeveer 45.000.

De rest van het weekend staan onder anderen Green Day, Imagine Dragons, Broederliefde, Kings of Leon, Live, Seasick Steve en Guus Meeuwis op het programma.

Meer op rtlnieuws.nl:
Festivalorganisatoren op scherp, ‘leger aan beveiligers’ bij Pinkpop

ANP

Source link
Eerste dag Pinkpop: Justin Bieber als hoofdact, Martin Garrix sluit af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *