Entertainer voor feest?

Entertainer voor feest?Ben jij op zoek naar een unieke en spannende act voor jouw feest?

Entertainer huren voor feest

Entertainer huren voor verjaardagsfeest

Entertainer voor feest

Entertainer voor feest?
Ben jij op zoek naar een unieke en spannende act voor jouw feest? Entertainer Nuno maakt jouw feest onvergetelijk! Huur deze professionele artiest in voor jouw verjaardagsfeest, borrel, receptie, bruiloft, openingsfeest of bedrijfsfeest. Jouw gasten zullen deze sensationele show niet snel vergeten! De acts en shows van deze entertainer zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Wat kan ik verwachten van deze entertainer op mijn feest?
Het repertoire van Nuno bestaat uit een groot aantal spectaculaire acts. Hierbij valt te denken aan het verwelkomen van jouw gasten met een geweldige vuurshow. Daarbij kan een show op jouw feest bestaat uit verschillende elementen, waaronder vuurspuwen,vuurjongleren en het vasthouden van grote reptielen. Ook kan een Fakir Show onderdeel zijn van de show op jouw feest. Gasten van jouw feest worden tijdens de act uitgenodigd om onderdeel te zijn van de show. Zij mogen, altijd onder begeleiding van een assistente, reptielen vasthouden, aaien en wie durft mag zelf vuurspuwen! De acts van entertainer Nuno zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Wij stemmen de volledige show graag af met jouw wensen en ideeën. Zodat we samen een show kiezen die geschikt is voor jouw feest.

Welke locatie is geschikt voor deze show?
De verschillende acts van deze entertainer kunnen op vrijwel iedere locatie worden uitgevoerd, van podium tot straatact. Voor een vuurshow is het handig dat deze buiten kan worden gedemonstreerd. De afgelopen jaren heeft Nuno shows gegeven op uiteenlopende feesten en events. Van bruiloften tot verjaardagsfeesten. Van recepties tot openingsfeesten. Hij heeft daarmee veel ervaring opgedaan en weet op iedere locatie een prachtige show te presenteren! De verschillende shows kunnen naar wens worden uitgebreid, ingekort en ook zonder vuurspuwen worden gepresenteerd. Ook is het mogelijk om meerdere keren achter elkaar op te treden (maximaal 4 keer).

Past deze show bij het thema van mijn feest?
De shows zijn in verschillende thema’s uit te voeren. Denk hierbij aan Bohemien, Festival, Circus, Oosterse thema’s, Sprookjes, Halloween of Fantasy. Heeft jouw feest een bepaalde dresscode? Wij komen graag tegemoet aan jouw ideeën en wensen.

Voordelen van deze entertainer voor jouw feest:

✓ Zeer ervaren en professionele entertainer
✓ Jouw gasten zullen deze spectaculaire acts niet snel vergeten!

✓ De shows die passen bij jouw feest en voldoen aan al jouw wensen

✓ Geschikt voor volwassenen en kinderen

Hoe kan ik een entertainer huren voor mijn feest?
Vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Op basis van dit gesprek sturen wij een gratis en vrijblijvend voorstel op maat.