1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (296 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Entertainer inhuren

Altijd vrijblijvend advies!

GEEN reiskosten

Werkzaam in de gehele Benelux (en daarbuiten)
Prijswinnende acts
Maatwerk voor ieder event

 

Entertainer inhuren FAKIRSHOW:

De heerser over angst en pijn, sta versteld wanneer diverse kunsten van de Fakirshow vertoond

De  FakirShow  bestaat uit verschillende acts die de mensen doen huiveren! Zoals het lopen over glas, liggen op spijkerbedden, acts met zwaarden en vuurspuwen. De mensen uit het publiek zijn een onderdeel van de show zoals bijvoorbeeld op de fakir gaan staan terwijl hij op een spijkerbed ligt (dit gaat uiteraard altijd onder begeleiding v/d assistente).

Entertainer inhuren Mentalisme

De Mentalisme show wordt door sommige mensen misschien als goochelen gezien alleen dit is dus niet zo!! Mentalisme gaat een stapje verder en dit zal Nuno aantonen in deze show!!!

Nuno is al van jongs af aan bezig met magie en mentalisme. Alles wat hij doet in zijn shows heeft te maken met pure concentratie. Door zijn mentale concentratie op een ongekend hoog niveau te brengen, kan Nuno met zijn innerlijke krachten het onmogelijke mogelijk maken!

Een hele spectaculaire en spannende show waar Nuno heel ver gaat in het tonen van een combinatie van mentale kracht en lichamelijke beheersing

Entertainer inhuren Vuurshow,vuurspuwen:

Complete Vuurshow of een single of Duoshow het is allemaal mogelijk. de Vuurshows van Nuno, daar spetteren de vonken letterlijk vanaf. Het verhitte repertoire van de vuurshows bestaan uit stok-draaien, vuurkettingen,  vuurjongleren, vuurvreten, vuurspuwen, vuurwaaiers en vele andere special effects. Een unieke show die uw publiek geheid zal verwarmen. De vuurshows zijn in diverse themas uit te voeren zoals bv darkness, mystery, middeleeuws of fantasy. De show kan ook worden aangepast aan uw (thema)feest of evenement.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie/mogelijkheden..

Entertainer inhuren Reptielenshow:

Overwin uw angst bij verschillende soorten slangen, vogelspinnen en andere griezelige reptielen. In een dynamische workshop maakt u kennis met deze angstaanjagende dieren en zult u uw angst leren overwinnen.

Uw gasten zullen verrast zijn als zij gemoedelijk aan tafel zitten of relaxed rondlopen en op een leuke manier geconfronteerd worden met slangen, spinnen, schorpioenen en Leguaan. Als uw gasten het leuk vinden om een schorpioen aan te raken of een slang even op de schouder willen hebben dan is dit geen probleem. Spinnen mogen ook vastgehouden worden.

Wanneer er vragen over de dieren zijn zullen deze educatief beantwoord worden. Uw gasten zullen versteld staan als zij na afloop van u een foto mee krijgen samen met eenn van deze dieren.

Uiteraard gebeurd e.e.a. onder strikt toezicht.

Wilt u een onvergetelijke binnenkomst van feest, evenement, opening etc., waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan is dit de perfecte act.

Uiteraard zijn alle mogelijkheden bespreekbaar.

Acts die zowel indrukwekkend als vermakelijk zijn. Speciale aanpassingen voor de show zijn altijd mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. De ijzersterke Nuno zorgt voor verbazing en entertainment op het hoogste niveau!

Entertainer inhuren