1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

Entertainer Inhuren

Originele act door een entertainer boeken? Deze acts maken van uw, bedrijfsfeest of bruiloft een succes.

Nuno is een artiest die met verschillende disciplines zijn publiek weet te boeien. Na zijn bekendmaking bij de Uri Geller show is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt.

Nuo heeft een grote diversiteit aan acts waarmee hij zijn publiek weet te boeien. Zo heeft hij een fakiershow, vuurshow, reptielenshow en een mentalisme act. In alle acts geeft hij een demonstratie van een perfecte combinatie van mentale en fysieke krachten. Nuno vertoont acts die zelden eerder te zien waren.

Speciale aanpassingen voor de show zijn altijd mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. De ijzersterke Nuno zorgt voor verbazing en entertainment op het allerhoogste niveau!

Entertainer Inhuren Fakir show
De show bestaat uit verschillende act’s die de mensen doen huiveren! Zoals het lopen over glas, liggen op spijkerbedden, act’s met zwaarden en vuurspuwen. De mensen uit het publiek zijn een onderdeel van de show zoals bijvoorbeeld op de fakir gaan staan terwijl hij op een spijkerbed ligt (dit gaat uiteraard altijd onder begeleiding v/d assistente).

Entertainer Inhuren Vuurshow
Vuurspuwer Vuurshow.  Onvergetelijk spectakel om uw evenement of feest een vlammend begin, einde of entreact te geven. Een weergaloze vuurspuwer show.
Ook voor straatfeesten, openingen etc …
Voorbeelden
– Uw bedrijfsnaam in vuur
– Fakkels
– Vuurspuwen

Entertainer Inhuren Reptielenshow
Overwin uw angst bij verschillende soorten slangen, vogelspinnen en andere griezelige reptielen. In een dynamische workshop maakt u kennis met deze angstaanjagende dieren en zult u uw angst leren overwinnen.

Entertainer Inhuren Mentalisme
De Mentalisme show wordt door sommige mensen misschien als goochelen gezien alleen dit is dus niet zo!!
Mentalisme gaat een stapje verder en dit zal Nuno aantonen in deze show!!!

Entertainer Inhuren