Eredoctoraat voor Eva Longoria - RTL Nieuws » Mentalist Nuno
283836
post-template-default,single,single-post,postid-283836,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Eredoctoraat voor Eva Longoria – RTL Nieuws

Eredoctoraat voor Eva Longoria – RTL Nieuws

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Een universiteit in de Amerikaanse staat Illinois heeft Eva Longoria een eredoctoraat gegeven.
De actrice mocht zondag ook de lichting afgestudeerden van dit jaar toespreken.

Via Snapchat hield Eva haar volgers op de hoogte van de ceremonie. “Ik heb vandaag een eredoctoraat gekregen, dus nu ben ik doctor Longoria-Baston. En ik ga vanaf nu iedereen dwingen me zo te noemen”, grapte ze. Ook tijdens haar speech hield ze het volgens Daily Mail luchtig. Ze maakte daarin een aantal grappen over hoeveel domme sterren er zijn en dat ze moest bewijzen dat zij daar niet één van was.”

De universiteit koos Eva omdat haar “professionele en persoonlijke prestaties de waarden van Knox College reflecteren”, aldus het instituut in een verklaring. Het werk van de actrice voor de The Eva Longoria Foundation, die jonge latina’s helpt met hun carrière, wordt daarin genoemd, evenals haar inzet voor Padres Contra El Cáncer, een organisatie die kinderen met kanker en hun families bijstaat.

Het onderwijsinstituut heeft ieder jaar een prominente spreker tijdens de afstudeerplechtigheden. Onder meer Madeleine Albright, Bill Clinton, Barack Obama en Stephen Colbert gingen Eva voor.

ANP

Source link
Eredoctoraat voor Eva Longoria – RTL Nieuws

Geen reactie's

Geef een reactie