Everon hoofdredacteur GTST zomermagazine - RTL Nieuws » Mentalist Nuno
284188
post-template-default,single,single-post,postid-284188,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Everon hoofdredacteur GTST zomermagazine – RTL Nieuws

Everon hoofdredacteur GTST zomermagazine – RTL Nieuws

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP 33928255 - Everon hoofdredacteur GTST zomermagazine - RTL Nieuws

De soapserie Goede tijden Slechte tijden krijgt een eigen magazine. Het blad verschijnt deze zomer vier keer om zo de kijkers door de zomerstop te kunnen loodsen. Het zomermagazine wordt deels samengesteld door de acteurs uit de serie.

Zo fungeert Everon Jackson Hooi (Bing) als hoofdredacteur van het blad en schrijven GTST-actrices Dilan Yurdakul (Aysen) en Babette van Veen (Linda) een persoonlijke column voor de magazines. Daarnaast verschijnen er in het blad dubbelinterviews van huidige GTST’ers met oud-acteurs uit de serie, waaronder een interview van Robin Martens (Rikki) met Rick Engelkes (Simon), Ferri Somogyi (Rik) met Tanja Jess (Bowien) en Babette van Veen (Linda) met Tim Immers (Mark). Ook zijn er reisverslagen van de acteurs te vinden in het GTST zomermagazine. Zo is er een reportage te vinden in het blad van Caroline de Bruijn (Janine) en Erik de Vogel (Ludo) die samen een exotische reis maken naar Thailand en gaan Joep Sertons (Anton) en Ruud Feltkamp (Noud) op zoek naar de roots van whisky. Bovendien wordt in het zomermagazine de nieuwe castfoto bekend gemaakt en wordt er een schokkende gebeurtenis uit het leven van Anton Bouwhuis onthuld..

Zomercliffhanger

De jaarlijkse zomercliffhanger van Goede tijden Slechte tijden wordt uitgezonden op vrijdag 7 juli. Dan verschijnt tevens het eerste GTST magazine in de winkels.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Everon hoofdredacteur GTST zomermagazine – RTL Nieuws

Geen reactie's

Geef een reactie