Ex van Keith Richards overleden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Anita Pallenberg, de ex van zowel Rolling Stones-oprichter Brian Jones als gitarist Keith Richards, is maandag overleden.
De moeder van de oudste drie kinderen van Keith werd 73 jaar.

De Italiaans-Duitse startte haar carrière als model, maar werkte later ook als actrice en mode-ontwerper. Ze kreeg in 1965 iets met Brian, maar toen hij twee jaar later gewelddadig werd verliet ze hem voor Keith. In zijn autobiografie Life uit 2010 bevestigde de muzikant de hardnekkige geruchten dat Anita in het begin van hun relatie een affaire had met Mick Jagger. Zelf heeft ze dat altijd ontkend.

Keith en Anita trouwden nooit en kregen drie kinderen; zoons Marlon en Tara en dochter Angela. Tara overleed twee maanden na zijn geboorte aan wiegendood.

Anita wordt vaak gezien als Keiths muze. In Life vertelt de muzikant over zijn tijd met Anna, waarin ze allebei verslaafd waren aan heroïne. In 1977, na Keiths veelbesproken drugarrestatie in Toronto, gingen ze samen naar een afkickkliniek. Anita en Keith gingen in 1979 uit elkaar maar bleven altijd close. The Mirror wist woensdag te melden dat de Rolling Stone kapot is van het overlijden van Anita.

ANP

Source link
Ex van Keith Richards overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *