Ex-vriendinnen Temptation-Kevin klappen uit de school

Ex-vriendinnen Temptation-Kevin klappen uit de school
[og_img]

De 23-jarige Kevin Malengier, die in 2018 samen met zijn vriendin Megan meedeed aan Temptation Island, ligt flink onder vuur. Twee ex-vriendinnen, Shelly en Evy, klappen in het Vlaamse weekblad Tv Familie uit de school.

Shelly, die eind november 2018 moeder werd van dochtertje Lenthy, zegt dat Kevin de vader van het kindje is. “Ik heb in die periode alleen maar met Kevin gevrijd. Mijn kindje kan alleen van hém zijn. Trouwens: Lenthy lijkt op hem én ze heeft dezelfde bloedgroep als ik én Kevin. Ik eis een DNA-test. Maar hij wil geen DNA afstaan. En ik wil niet naar de rechtbank stappen omdat ik zoiets niet kan betalen. Daarom doe ik via deze weg een oproep naar Kevin toe: doe die DNA-test alsjeblief. Lenthy is ook jouw kind. Je mag haar niet in de kou laten, ze moet haar papa leren kennen!”

Ook ex Evy doet haar verhaal, om ervoor te zorgen dat hij niet nog meer meisje ongelukkig kan maken. “Als ik had geweten wat ik me met hem op de hals zou halen… Dan was ik nooit van m’n leven met hem begonnen!” Via Instagram leerden de twee elkaar kennen. “Maar toen ik onze relatie officieel maakte op de sociale media, kreeg ik een bericht van Kevins ex-vriendin Megan. Zij liet mij weten dat ze tot enkele dagen daarvoor opnieuw een tijdje met Kevin was samen geweest. Terwijl ik al weken met hem aan het daten was”

Toen wist Evy dat Kevin haar manipuleerde. “Na twee maanden begon het eigenlijk al fout te lopen. Kevin negeerde mij als we met zijn vrienden uitgingen. En als hij alleen op pad was, moest ik soms tien sms’jes sturen voor hij reageerde. Toen hij op een nacht niet thuis kwam – terwijl ik in zijn bed op hem aan het wachten was – ging ik hem zoeken. Kevin was bij een meisje met wie hij eerder het bed had gedeeld.”

Ook kreeg ze te maken met zijn agressieve kant. “Kevin was vaak onder invloed. Zo vertelde Megan mij dat zij door hem werd geslagen. Het is duidelijk: die jongen heeft een probleem. En ook financieel zit hij in de miserie, want Kevin is nu aan zijn derde job in vijf maanden bezig. Als chauffeur deze keer. Daarom heeft hij veel geld geleend bij vrienden. Geld dat hij niet kan terugbetalen. Hij wil de chique meneer uithangen, hé, terwijl hij niet meer is dan een ander.”

Kevin ontkent echter alle aantijgingen en reageert in het weekblad: “Evy verzint alles en stalkt mij. Ik heb haar nooit bedrogen, nooit aangeraakt en ik heb bij niemand schulden. Zij kan de breuk niet verwerken en speelt onder één hoedje met Shelly. Ze maakt me zwart omdat ik haar gedumpt heb. Het feit dat haar ex een klacht voor stalking tegen haar indiende, zegt ook veel. Ik overweeg nu ook om juridische stappen te ondernemen.”

Ook zegt hij niet de vader te zijn van Shelleys dochtertje. “Nee, ik ben het niet. De vader wil er niets mee te maken hebben, daarom probeert Shelly het bij mij. Ze vervalst gesprekken, verzint scenario’s… En die DNA-test: vorige week kwam ze plots met die zever af. Maar niet met mij. Iemand die normaal is, doet zoiets niet!”

Source link