Familie Roger Moore bedankt voor medeleven

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

De familie van de twee weken geleden overleden acteur Roger Moore heeft alle fans bedankt voor de lieve berichtjes die via zijn website en sociale media zijn achtergelaten.
Dat hebben zijn nabestaanden vrijdag laten weten via zijn website.

“Hij heeft in zijn leven zoveel mensen geraakt en op zovelen indruk gemaakt”, schrijven zijn kinderen. “En hoewel hij veel van die mensen nooit heeft ontmoet, maakte hij net zoveel deel uit van hun familie als van de onze.” Fans die méér willen doen om hun medeleven te betuigen, wordt gevraagd een donatie te geven aan UNICEF. Moore was al dertig jaar ambassadeur van de kinderrechtenorganisatie van de VN. “Zijn motto was dat elke cent een verschil kon maken in levens van kinderen die het moeilijk hebben in de wereld.”

Bioscoopexploitant Pathé draait op 5 juni eenmalig de Bondfilm For Your Eyes Only, waarin acteur Roger Moore de rol van 007 vertolkt. De vertoning in zestien steden vindt plaats als eerbetoon aan Moore, die twee weken geleden overleed op 89-jarige leeftijd.

Decodeermachine

In For Your Eyes Only uit 1981 moet Bond proberen een geheime decodeermachine op te sporen die verdwenen is nadat een Brits schip is gezonken. Hij werkt samen met de dochter van een Griekse archeoloog, die op wraak zint voor de moord op haar ouders. Het was de vierde van zeven films waarin Moore de rol van de wereldberoemde geheim agent speelde.

De opbrengst van de vertoningen gaan ook naar UNICEF.

ANP

Source link
Familie Roger Moore bedankt voor medeleven

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *