Famke Louise verwijdert biergooi-video na excuses

Famke Louise verwijdert biergooi-video na excuses
[og_img]

Famke Louise wist niet wat ze meemaakte toen ze afgelopen weekend werd bekogeld met een glazen Desperado-flesje. De beelden – waar de concertbezoekster goed op te zien is – deelde ze op social media, maar na lang aandringen van de vrouw in kwestie heeft ze deze nu toch verwijderd. In een nieuwe post reageert ze op het incident.

Ze schrijft: “Vanaf het moment toen ik begon op te treden was ik een schietschijf op het podium. Dit heeft mij alleen maar gemotiveerd om nog harder e werken en heeft me alleen maar sterker gemaakt.” En dan begint Famke over de veiligheid van haar optredens: “Echter is er nog een aspect van veiligheid, door voorwerpen te gooien kan je mij letsel aanbrengen en daar trek ik de grens.”

Ze sluit haar post af met: “Acties hebben consequenties. Daarnaast vind ik het jammer dat het de laatste tijd een trend is dat vrouwen andere vrouwen naar beneden halen terwijl we elkaar zouden moeten supporten. GIRLPOWER”.

Het voorval vond afgelopen weekend plaats tijdens Urban Rebels in Eindhoven. Nadat de zangeres het schokkende videootje online had gezet, ging de vrouw in kwestie diep door het stof. ”Famke, ik vind het echt niet meer leuk dat je dit erop hebt staan. Wil je het alsjeblieft verwijderen? Ik heb je al een direct message gestuurd met sorry.”

Famke kreeg steun uit alle hoeken, maar ook veel volgers vonden het niet kunnen dat ze met het filmpje de identiteit van de festivalbezoeker openbaar had gemaakt. ”Dat is haat bestrijden met haat”, oordeelt iemand. Weer een ander vindt dat de privacy van de vrouw ‘op grove wijze’ wordt geschonden door de zangeres. ”Jij doet nu hetzelfde als zij. Niemand verdient het om op internet zo belachelijk te worden gemaakt.”

 

Source link