Fans wachten al uren op concert Ariana Grande

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hoewel het benefietconcert van Ariana Grande en andere artiesten in Manchester pas zondagavond begint, staan er al urenlang fans bij het cricketstadion Emirates Old Trafford.
Fans vanuit heel Europa zetten, sommigen zelfs 48 uur voor aanvang van het concert, hun kamp op en hebben zelfs bij het stadion overnacht.

Volgens Manchester Evening News kampeerden er zaterdagavond al mensen uit Duitsland en Portugal bij het stadion. De eersten waren volgens de lokale krant studenten Carlo en Maria, die vrijdagmiddag al hun tent opzetten.

Kort daarop voegde Marco Santos uit het Portugese Lissabon zich bij de wachtenden. De twintigjarige Santos, een groot fan van Ariana Grande, had echter nog geen kaartje voor het concert. “Ik wilde hier zijn om iedereen die is getroffen door de aanslag te steunen”, liet hij de krant weten. “Wat Ariana doet is zo dapper, het is gewoon geweldig.”

Buiten luisteren

Santos gaat proberen alsnog een kaartje te bemachtigen. “Maar lukt dat niet, dan blijf ik hier buiten en luister ik vanaf hier.”

Maria stelt dat sprake is van de kans van je leven. “Er komen zoveel artiesten naar deze show, het is de kans van je leven. We dachten dat als we vroeg zouden arriveren, we vooraan zouden kunnen komen, maar kennelijk komt er een cirkel voor de mensen die bij de oorspronkelijke show waren.”

Toch gegaan

Ook de Duitse Olga Werth en Jana Warnecke lukte het niet kaartjes te verkrijgen voor het concert, maar ook hen heeft dat er niet van weerhouden naar het stadion te komen. “We hadden onze informatie ingetikt en we hadden twee kaartjes, maar toen gooide de website ons eruit. Maar we hadden onze vluchten al geboekt, dus zijn we toch gegaan”, aldus Olga.

Volgens Jana heeft de aanslag iedereen op de wereld diep geraakt. “Wij zijn fans en we gaan vaak naar concerten. Het had net zo goed een van ons kunnen zijn.”

Behalve Ariana Grande, geven onder meer ook Coldplay, Miley Cyrus, Katy Perry, Justin Bieber, Pharrell Williams, Usher, Black Eyed Peas, Take That en Niall Horan van One Direction acte de présence. Marcus Mumford van Mumford & Sons is volgens Variety ook toegevoegd aan de line-up.

Source link
Fans wachten al uren op concert Ariana Grande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *