Feest bij Best Kept Secret om headliners

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Bij de organisatie van Best Kept Secret ging de vlag uit toen zowel Radiohead als Arcade Fire toezegde naar de vijfde editie te komen.
“Dit is echt uitzonderlijk”, zegt Robert Swarts, directeur van het festival dat dit weekeinde plaatsvindt in Hilvarenbeek, in het AD.

“We stonden op tafel te dansen toen duidelijk was dat we ze allebei hadden.” Ook Pinkpopbaas Jan Smeets aasde op de bands, maar greep mis. “Het is echt David tegen Goliath”, vindt Swarts. “En David heeft dit keer gewonnen.”

Volgens de festivaldirecteur is geld “niet doorslaggevend” geweest. “We zijn een middelgroot festival en kunnen ons qua budget niet meten met de grote jongens. Maar artiesten spelen hier voor 25.000 échte muziekliefhebbers. Radiohead en Arcade Fire weten dat ze bij ons hun publiek kunnen vinden.”

Ook voor Best Kept Secret is de veiligheid een aandachtspunt na de aanslag in Manchester en de terreurdreiging bij het concert van Guus Meeuwis. “Uiteraard zijn wij na die gebeurtenissen nog eens met een luizenkam door onze eigen beveiliging gegaan”, zegt Swarts. “Maar of en hoe we die hebben aangepast, kan ik niet zeggen. Dat draagt niet bij aan de veiligheid.”

ANP

Source link
Feest bij Best Kept Secret om headliners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *