Foto’s: BN’ers op Open Air festival

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Bekend Nederland was afgelopen Pinksterweekend ruimschoots vertegenwoordigd op het populaire Amsterdam Open Air festival. RTL Boulevard zette de leukste foto’s van de BN’ers voor je op een rijtje!

Tienduizenden Nederlanders waren dit weekend wederom te vinden in het Gaasperpark voor het jaarlijkse Amsterdam Open Air festival. Ook de zevende editie kon weer rekenen op een aangenaam zonnetje en een spraakmakende line-up, bestaand uit onder anderen Ronnie Flex en Girls love DJ’s. En dus trok ook Bekend Nederland erop uit om een dansje te gaan wagen op het festivalterrein.

‘Forever thing’

Zo waren Valerio Zeno, Juvat Westendorp, Kim Feenstra, Glennis Grace en boezemvrienden Manuel Broekman en Géza Weisz op het festival te vinden. Maar ook Donny Roelvink en Roxeanne Hazes waren, vergezeld van hun geliefdes, aanwezig op Amsterdam Open Air. Donny deelde een festival kiekje van zichzelf met zijn vriendin met de tekst “This is a forever thing”. Ook Roxeanne poste een foto waarop te zien is hoe zij en haar Erik genieten van de muziek op het festival.

@erikzwennes

A post shared by Dochter Dre (@roxeannehazes) on

RTL Boulevard

Source link
Foto’s: BN’ers op Open Air festival

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *