Geen drugs en geen Khloé meer voor Lamar Odom

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Lamar Odom ontkent dat hij cocaïne heeft gebruikt op de avond in oktober 2015 toen hij bewusteloos werd aangetroffen in een bordeel en met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht.
De voormalige basketbalspeler zegt dat in een interview op de Amerikaanse televisie van talkshowhost Wendy Williams.

“Ik denk dat God me een boodschap stuurde, hij probeerde me te zeggen dat ik moest stoppen met mijn slechte levensstijl”, zei Odom tegen Williams op haar vraag of hij drugs had gebruikt. Maar Odom herhaalde zijn ontkenning: “Ik heb die avond geen drugs gebruikt”, zei de voormalige NBA-ster. Uit politieonderzoek bleek destijds dat er sporen van cocaïne in het bloed van Odom zaten. In december liet Odom zich vrijwillig opnemen in een afkickkliniek.

Over de nieuwe relatie van zijn ex, realityster Khloé Kardashian, met basketballer Tristan Thompson wilde Odom niet veel kwijt. “Ze zien er gelukkig uit samen, ik ben blij voor ze”, zei hij tegen Williams en voegde eraan toe dat hij liever afstand houdt tot Kardashian. “Dat lijkt me nu het beste voor ons beide”.

Lamar Odom en Khloé Kardashian trouwden met elkaar in september 2009 maar toen Odom vreemdging en verslaafd raakte aan de drugs, vroeg Kardashian in 2013 een scheiding aan. In juli 2015 bereikte het stel overeenstemming over de scheiding maar krabbelde Kardashian terug. Ze wilde Odom nog een kans geven. In mei 2016 besloot ze de scheiding alsnog door te zetten.

ANP

Source link
Geen drugs en geen Khloé meer voor Lamar Odom

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *