Geri Halliwell maakt comeback na 12 jaar » Mentalist Nuno
284180
post-template-default,single,single-post,postid-284180,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Geri Halliwell maakt comeback na 12 jaar

Geri Halliwell maakt comeback na 12 jaar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP 41029769 - Geri Halliwell maakt comeback na 12 jaar

Geri Halliwell maakt na een stilte van twaalf jaar een comeback. Volgende week vrijdag lanceert de voormalig Spice Girl haar eerste single Angels in Chains, een eerbetoon aan George Michael met wie ze goed bevriend was.

In het diepste geheim werkte de voormalige Spice Girls-zangeres aan haar terugkeer. In haar comebacksingle zitten verwijzingen naar George’ hits Freedom en Faith. Volgens Geri hielp het maken van de plaat haar bij het verwerken van de dood van George Michael. “Hij had zo’n impact op mijn leven. Ik wist niet wat ik moest doen met al mijn gevoelens. Als je verdriet hebt, wil je dat met iemand delen. Dit was een soort cadeau. Het hielp me om er mee naar buiten te komen.”

It’s Raining Men

Geri’s bracht voor het laatst een album uit in 2005. Het album werd in Nederland geen succes. Haar laatste hit It’s Raining Men stamt alweer uit 2001.

 

ANP/RTL Boulevard

Source link
Geri Halliwell maakt comeback na 12 jaar

Geen reactie's

Geef een reactie