jaarhoroscoop 2017

Gratis jaarhoroscoop 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1.238 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

 

 

Gratis Jaarhoroscoop 2017

Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop December 2016

Jaarhoroscoop 2016

Wat zijn de voorspellingen voor 2017 voor jou? Een nieuwe liefde? Promotie op het werk? Uitbreiding van de familie?

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Jaarhoroscoop 2017

Ram

aries
In 2017 kan jij je eindelijk bevrijden van iets wat op je weegt, Ram. Op beroepsvlak wordt dit een prima jaar, want het werk is nu prioritair. Van begin maart tot eind september, kan je hier werkelijk het onderste uit de kan halen. Met partner? Jullie vinden elkaar helemaal rond een nieuw project. Wankele band? Dan zullen jullie dit jaar elk jullie eigen weg zoeken. Single? Je wil vooral verrast, vermaakt en verleid worden, omdat grote emoties nu niet direct hoeven voor jou. Ondanks je focus op het werk, tracht je er zoveel mogelijk te zijn voor je gezin en familie. Je maakt nieuwe vrienden, die samen met de bestaande vriendenkring, fun en afwisseling in je leven brengen. Financieel zal je moeite moeten doen om wat je hebt, optimaal te beheren.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Stier

taurus
Bofkont! Ja, dat ben jij, Stier. Want 2017 draait positief uit voor jou. Professioneel spuw je ideeën, haal je contracten binnen en breng je moeilijke dossiers tot een goed eind. In het begin van de herfst, volgt dan je welverdiende beloning. Met partner? De nadruk ligt op simpel geluk. En hier wordt alles mogelijk. Huisje, boompje, beestje. Een baby. Samen reizen en/of…. gelukkig met pensioen gaan. Solo? Een liefde die telt en je geeft wat je verlangt, duikt dit jaar op. In een beginnend contact? Dan wordt dat intenser en concreter. In je gezin en familie zijn jullie er allemaal voor elkaar. Ook je huis wordt aangepakt en van meer comfort voorzien. Je smeedt vriendschap met een artiest, fervent reiziger of buitenlander. 2017 brengt je financieel een stuk verder.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Tweeling

gemini
2017 wordt een parcours met hindernissen, Gemini. Zowel op het werk als privé, ontmoet je de nodige weerstand van begin maart tot begin september. Zes maanden lang dus. Vanaf september loopt alles vlotter en kan jij opnieuw ademhalen. Ook qua geld. Op het werk krijg je kansen, maar alles moet hier echt bevochten worden. Met partner? Jullie zitten van maart tot september niet op één lijn wat tot uitputtende wrijvingen leidt. Daarna wordt het eindelijk beter. Solo? Je gaat je eigen weg en komt bijvoorbeeld uit de kast of kiest een beduidend jongere of oudere partner. Vanaf 10 september verlang je meer vastigheid. Het contact met je familie en vrienden is top. Je maakt zelfs nieuwe vrienden, ontmoet verre familie of wordt ouder of grootouder.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Kreeft

cancer
In 2017 en meer bepaald tot eind augustus, kunnen je wensen werkelijkheid worden, Kreeft. Inclusief het vinden van die ene, grote, duurzame liefde. Jawel. Tot zover de singles. Met partner? Je evalueert je relatie en komt tot het besluit dat jullie band nog steeds toekomst heeft. Professioneel dienen zich plots kansen aan om van bezigheid of richting te veranderen. Besef dat je daartoe zeker over de nodige troeven beschikt. Maar ook een sabbatjaar of ouderschapsverlof behoren tot de opties. Familiaal kan het stressy worden. Verhuis? Aankoop/verbouwing woonst? Volwassen kind dat zelfstandig gaat wonen? Nieuwe baby? Financieel gezien wordt 2017 voorspoedig maar druk. En intussen koester jij je vrienden van altijd. Kortom, dit wordt een goed jaar.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Leeuw

leo
Jij gaat een mooi en vurig jaar tegemoet, Leo. Met partner? Boeiende, liefdevolle tijd waarin net genoeg jaloezie en verrassing aanwezig zijn om de passie aan de gang te houden. Single? Je bent avontuurlijk, ondernemend en gaat recht op je doel af. Een serieuze relatie wordt hier zeker mogelijk. Professioneel kom je actief uit de hoek en durf je het juiste risico nemen. Ook duik je op waar niemand het verwacht. En vanaf september krijg je er ook nog eens die juiste zakelijke contacten bovenop. Het geld rolt vlot binnen, maar te snel weer buiten. September maakt je voorzichtiger. Thuis en in de familie fungeer je als steun, toeverlaat en sponsor. Wat je vrienden betreft, zijn er twijfels. Kies je voor de spetterende? Of liever voor hen die nuttig kunnen zijn.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Maagd

virgo
Tot september krijg je steun waar nodig via de juiste vibes, Virgo. Die stimuleren je zin voor analyse en je praktische oriëntatie. Op het werk loopt het niet van een leien dakje. Toch slaag je erin jezelf veilig te stellen. Met partner in een band waarin het vuur nog brandt? 2017 brengt jullie nader tot elkaar. Verzwakte band? Jullie kunnen elders warmte en begrip zoeken. Single en ontgoocheld in de liefde? Jou wacht een warm, innig contact met toekomstperspectief. Blijf alert op financieel vlak en vooral geef niet meer uit dan je bezit. In de familie zijn er de zorgen om een ouder persoon naast conflicten die verwijdering veroorzaken. Zonder blijvend gevolg evenwel. Je vrienden verwarmen je en je maakt er zelfs nieuwe. Van diverse pluimage nog wel!

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Weegschaal

libra
Vanaf begin 2017 kan je er professioneel op vooruitgaan, Libra. Je kan niet enkel je ideeën en plannen doorduwen maar ze ook materialiseren. In september tenslotte, word je beloond voor je grote inzet. Met partner? Je hebt hier zuurstof nodig en verdraagt geen dwang. September strijkt de plooien glad en doet jullie investeren in een gezamenlijke toekomst. Single? Er komt hier maar beweging vanaf september. Een wat moeizame en/of afgewezen liefde geef jij nu een tweede, eerlijke kans. Je neemt je gezin en familie onder loep en trekt recht wat (volgens jou) krom is. Ook qua vriendschap ben je veeleisend. Je laat iedereen los die geen diepte bezit of geen woord houdt. Op financieel vlak krijg je het een stuk comfortabeler vanaf september.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Schorpioen

scorpio
Met partner? 2017 zorgt voor harmonie in de relatie. Jullie geven elkaar met plezier en overgave de nodige aandacht, waarbij de liefde piekt in juni en juli. Single? Hier worden forse sensaties, een directe aanpak en…whisfull thinking actief. Omdat een ontgoocheling nooit veraf is. Op het werk geef je alles, gesteund door een prima feeling en een goede intuïtie. Toch stel je grenzen. Je maakt bewust tijd vrij voor je gezin en familie. Daar doe jij je deel van wat gedaan moet worden. Een geboorte of adoptie kan in 2017 je leven verrijken. Het contact met je vrienden is frequent en hartelijk. Ook met hen die je vriendschappelijk nog aan het verkennen bent. Qua geld tref je maatregelen in het belang van je gezin. Of inzake de verbouwing van je huis.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Boogschutter

sagittarius
2017 geeft je alle kansen om professioneel een grote sprong voorwaarts te maken, Schutter. Want tussen begin maart en eind september, ben jij aan zet. Met partner? Je gaat voor nog meer vastigheid via een gedeeld project. Of je maakt die losse band eindelijk officieel of komt naar buiten met een tot dusver, geheime liefde. Solo? Je bindt je niet, zolang je de witte raaf niet vindt die je in vuur en vlam zet. En die ook vastigheid verlangt. Financieel is alles oké op voorwaarde dat je nuchter omspringt met je inkomsten. Thuis en in de familie is het één en al gezelligheid en “er zijn voor elkaar”. Toch beweegt hier veel via een onverwachte zwangerschap/geboorte of een kind dat het nest verlaat. Met bepaalde vrienden wordt de band nu sterker en dieper.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Steenbok

capricorn
2017 voert je terug naar de kern van het bestaan, Bokje. Naar levenskwaliteit en liefde dus. Gedaan met een workaholic te zijn. Op het werk perfectioneer je de dagelijkse organisatie dusdanig dat er meer tijd rest voor je familie en vrienden. En voor je hobby’s en persoonlijke ontspanning. En dat waar je tijd in stopt, groeit. Zo ook de verstandhouding met je vaste partner. Het respect en de samenhorigheid nemen hier stapsgewijs comfortabel toe. Solo? Je maakt eerlijk de balans op van je liefdesleven. Of, je wordt geconfronteerd met een grote passie die jou fundamenteel verandert. Je vriendenkring en sociale kring groeien trouwens dit jaar. Financieel blijf je alert tot in september, waarna het moeilijker wordt om het geld niet te laten rollen.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Daghoroscoop

Jaarhoroscoop 2017

Waterman

aquarius
Het leven is je in 2017 bijzonder goed gezind, Waterman, want dit wordt een topjaar voor jou. Omdat alles meezit. Professioneel piek je. Je wordt immers overspoeld door fantastische ideeën die ook nog eens gerealiseerd zullen worden. En vanaf begin september volgt de erkenning voor zoveel originaliteit en inzet. Je oogst lof en ook geld, natuurlijk. Met partner? Voor het eerst zie je de toekomst duidelijk. En vanaf september zijn jullie echt “twee handen op één buik”! Solo? Een vriendschap groeit door naar “niet meer zonder elkaar kunnen” tot jullie naar buiten komen als paar. Tot begin september deint je financiële toestand op en neer. Daarna raakt alles weer in balans. Je bent er voor familie en vrienden. Vooral broers en/of zussen zie je nu vaak.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Jaarhoroscoop 2017

Vis

pisces
Gelukkig ben jij één en al flexibiliteit, Visje. Dat helpt om de moeilijke periode van begin maart tot begin september 2017, door te komen. Zeker op het werk. Hier zijn er hangende zaken, een vaak stressy sfeer en een niet aflatende vertraging. In de familie en bij je vrienden en kennissen, zijn je empathie en inzet grenzeloos. Je geeft immers volop van je tijd, begrip en hulp. Kijk uit voor profiteurs. Met partner? Enkel als je erg tolerant bent, of erg gehecht aan je partner, overleeft de band. Anders redt die het niet. Single en op zoek naar de ware? Pas vanaf eind juli kan de gedroomde zusterziel langs komen zwemmen. Groot geluk ligt dan voor het grijpen. Op financieel vlak wordt het echt opletten voor impulsieve aankopen en verkeerde inschattingen.

Like/deel de pagina om uw uitgebreide horoscoop van 2017 te lezen

Jaarhoroscoop 2017 gratis

Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.

Wil je weten hoe 2017 er voor jou gaat uitzien? Bekijk hier je jaarhoroscoop voor 2017.

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop December 2016

Jaarhoroscoop 2016

Bekijk gratis je jaarhoroscoop 2017! Lees meer over je liefdesleven, carrière en persoonlijk leven in 2017!

Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.