GTST-zomercliffhanger: drama in Boks door soapschurk Jos

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

De zomercliffhanger van Goede tijden Slechte tijden belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden. In de laatste aflevering van seizoen 27 zal er zich namelijk een drama voltrekken in horecatent Boks, waarbij de verhaallijn rondom Bas Keijzer (Jos Uylenburg) tot een climax zal komen.

De gemoederen zijn de afgelopen weken hoog opgelopen in Meerdijk door toedoen van ex-bajesklant Jos Uylenburg, die probeert om na zijn vrijlating uit de gevangenis weer een imperium op te bouwen in Meerdijk. Rik probeert dit te voorkomen door mee te werken aan een undercoveroperatie van rechercheur Aysen, maar langzamerhand lijkt deze operatie steeds meer uit te gaan lopen op een fiasco. Steeds meer Meerdijkers, waaronder Maxime, Nina en Bing, raken betrokken bij de louche plannen van Jos.

Zomercliffhanger

De verhaallijn met Jos komt tot een hoogtepunt in de zomercliffhanger van vrijdag 7 juli. Actrice Babette van Veen liet eerder al weten dat een groot gedeelte van de cast aanwezig zal zijn bij de zomercliffhanger van dit seizoen. Want terwijl Maxime en Bill een romantische avond beleven in het atelier, Felix en Lucas hun dans oefenen in de zaal, Rover en Amir speechen op de voorlichtingsavond van het AZC, Sjoerd en Rikki met de kinderen pannenkoeken eten en Aysen ook Boks binnenstapt, lijkt er zich een afschuwelijk drama af te gaan spelen in het overvolle Boks door toedoen van soapschurk Jos..

Meer Boulevard:

 

RTL Boulevard

Source link
GTST-zomercliffhanger: drama in Boks door soapschurk Jos

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *