Guido Weijers op de bres voor Alpe d’HuZes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Guido Weijers zet zich het hele jaar volledig in voor Alpe ‘dHuZes.
In de radioshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 vertelde de cabaretier dat hij naast zijn bedrijf ook een stichting heeft waarvan het geld dat wordt opgehaald naar Alpe d’HuZes gaat.

Weijers fietst dit jaar mee over de Alpe D’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding tijdens het jaarlijkse evenement. Hij zei zwaar onder de indruk te zijn van de sfeer die er hangt: “Als je hier op de berg staat en je ziet op elke bocht kaarsjes staan voor mensen die overleden zijn aan kanker. Of je ziet spandoeken hangen of foto’s die mensen op hun T-shirt hebben gespeld met teksten als ‘voor mama’ erop… Iedereen fietst hier met een doel en dat is zo indrukwekkend en dat kun je hier eigenlijk alleen maar zelf voelen op deze berg.”

Hij hoopt dat als hij het zou zeggen mensen volgend jaar misschien zelf meedoen of doneren. Donderdag start de twaalfde editie van de inzamelingsactie, waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend op één dag tot maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

ANP

Source link
Guido Weijers op de bres voor Alpe d’HuZes

2017-11-03T09:17:29+00:00

Leave A Comment

Close