Hamilton wint GP China | 4.300 jaar oud graf ontdekt in Egypte | NU

Hamilton wint GP China | 4.300 jaar oud graf ontdekt in Egypte | NU

Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 14 april: Lewis Hamilton wint de Grand Prix van China, het breedste vliegtuig ter wereld maakt een succesvolle testvlucht en archeologen leggen een 4.300 jaar oud graf bloot in Egypte.


Mercedes-coureurs Valtteri Bottas (l) en Lewis Hamilton (r) gieten champagne over hun teambaas na de Grand Prix van China. Hamilton won de race, Bottas werd tweede en Sebastian Vettel derde. Verstappen eindigde op de vierde plaats. (Foto: Pro Shots)


Hulpverleners zijn op weg naar het rangeerterrein in Nijmegen. Daar kwam een persoon om het leven na een ontploffing in een trein. (Foto: Pro Shots)


Een koe loopt op het platteland van Noord-Brabant. (Foto: NU.nl/Ben Saanen)


’s Werelds breedste vliegtuig maakte een succesvolle testvlucht. Het steeg op in een woestijn in de Amerikaanse staat Californië. (Foto: ANP)


Archeologen hebben in Egypte een 4.300 jaar oud graf blootgelegd. (Foto: AFP)


In Nepal, op een van de gevaarlijkste vliegvelden ter wereld, vielen drie doden bij een botsing tussen een passagiersvliegtuigje en twee helikopters. (Foto: Pro Shots)


Gele hesjes protesteren in Parijs. (Foto: ProShots)


Een kind is uitgedost als de Hindoeïstische apengod Hanuman tijdens een religieus festival in India. (Foto: AFP)


Zeker negen mensen in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn omgekomen, nadat twee gebouwen waren ingestort door overstromingen. (Foto: AFP)

Source link